2777
2789
عنوان

عفونت مزمن رحم

2985 بازدید | 89 پست

من چند سالی هست ک عفونت دارم و هرچی آنتی بیوتیک خوردم فایده نداشت،زخمم داشتم فریز کردم جواب نداد، کسی بود مثل من ک چند سال عفونت داشته و خوب شده الان؟ میشه راهنماییم کنید خسته شدم دیگه

چندبار فریز کردی؟

بعضی زخما نیاز به چند بار فریز داره

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 5ساله... 

یه دکتر رفتم گف اخرین راهش پلاسما تراپی

تازه یه جلسه  شو انجام دادم بهتر شدم

سه جلسه س هفته ای یبار باید برم

بعدم باز یکی دوبار ماهی یبار باید برم تا کامل خوب شم

خیلی ها خوب شدن با این روش 

توهم حتما برو ایشالا خوب میشی 

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️

سلا دمنوش بابونه خوبه شب و روز یه لیوان بدون قند 

دود عنبر نسارا 

مصرف چای رو پایین بیار یا اصلا نخور 

لباس  زیر اگه میپوشی یه مدت نپوش  با دامن بگرد بذار هوا جریان داشته باشه 

یه شیاف های گیاهیی برای پاکسازی رحم هست استفاده کن عفونت از رطوبت رحم میاد سعی کن اب سرو د ترشی کمتر بخوری 

تزریق عسل و روغن زیتون و کمی سرکه عالیه من استفاده کردم البته موقع خواب 

داروهای شیمیایی اصلا استفاده نکن موقتیه شایدم اصلا جواب نده 

من با این کارا عفونت چند ساله م تموم شد 

من 5ساله...  یه دکتر رفتم گف اخرین راهش پلاسما تراپی تازه یه جلسه  شو انجام دادم بهتر شد ...

فک کنم منم اینو رفتم یه دو سه بار، حدود دوسال پیش ولی تاثیری نداشت، شما علاعمتون چی هست

من تمام دارو گیاهیی انواع و اقسام 

امتحان کردم خوب نشدم 

انواع داروهاا خوراکی واژینال تزریقی و.... 

هرچی ک بگی انگار ن انگار 

لعنت ب عفونت عمرمم رفت جوونیم رفت 

هیچ لذتی نبردم همش پام تو مطب دکترا بود

از شوهرم ب بخاطر این عفونت  لعنتی فاصله گرفتم

صَبرم کَمه، حوصلَم دَر حَد حداقلِ.                                        شایع❤️
فک کنم منم اینو رفتم یه دو سه بار، حدود دوسال پیش ولی تاثیری نداشت، شما علاعمتون چی هست

من بیشتر شکایتم سوزش داخلی واژنه ک پدرم در اومده 

ترشحات زرد رنگ 

گاهی سوزش موقع ادرار 

سلا دمنوش بابونه خوبه شب و روز یه لیوان بدون قند  دود عنبر نسارا  مصرف چای رو پایین بیار ...

بابونه پونه ازین چیزا زیاد خوردم عزیزم، عنبرنسا هم دود دادم فایده نداشت، همه چیزایی ک گفتیدم رعایت کردم اما خوب نمیشم، فعلا متخصص عفونی رفتم کلی دارو بهم داد، ولی من مقاوم شدم ب آنتی بیوتیک

واقعا

من قبلش تحقیق کردم واسه پلاسما همه خوب شده بود عفونتشون

من تمام دارو گیاهیی انواع و اقسام  امتحان کردم خوب نشدم  انواع داروهاا خوراکی واژینال تز ...

منم دقیقا همینجوریم،همش دکترم و آنتی بیوتیک میخورم اما فایده نداره خسته شدم دیگه

دو سه بار، ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم

من چهار بار انجام دادم خداروشکر رفع شد

دکترتو عوض کن

لباس زیر وقتی خونه ای نپوش دامن نخی بپوش

فلفل و گرمیجات نخور

شوهرتم انتی بیوتیک مصرف کنه 

قبل از رابطه برین حموم 

رابطه انال و دهانی هم باعث عفونت میشه

با مشورت دکترت دو هفته کپسول ژینوفیلوس استفاده کن

از صابون برای شستن اون قسمت استفاده نکن

وقتی پریودی پدتو مرتب عوض کن حتی اگر کثیف نشده باشه

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍