2777
2789
عنوان

نامزدم

474 بازدید | 21 پست

اوایل خیلی بهم توجه میکرد و تا صبح حرف میزدیم ولی الان حس میکنم چون فک میکنه منو بدست اورده بیخیال شده در حد چن کلمه حرف میزنیم تو روز و چون خارج از شهر ما کار میکنه هفته ای یه بار همو میبینیم نمیدونم چیکار کنم مثل قبل باشه اینجور رابطه رو دوس ندارم که انقد بی توجه باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیام نده جوابم ندن تا۲۴ساعت

کردم اینکارو خودش پیام میده ولی مکالممون خیلی طولانی نیس و امروزم بیکار بود ولی به جای اینکه با من حرف بزنه رفته بود با دوستاش بیرون🤐بعد اومد پیام داد منم جواب ندادم بعد میگه ببخشید انگار همش با ببخشید همه چی حل میشه

کردم اینکارو خودش پیام میده ولی مکالممون خیلی طولانی نیس و امروزم بیکار بود ولی به جای اینکه با من ح ...

توام همش خودتو مشغول و تو عشقوحال نشون بده مثلا بارفیقامم تفریحم ک انگار به یورته

شاید خسته اس؟ 

منم خدایی خستم دوتامون شاغلیم  و دانشجو ولی من بهش بیشتر از دوستام اهمیت میدم ولی اون اگه بخواد با دوسش بره بیرون کلا انگار من نیستم

منم خدایی خستم دوتامون شاغلیم  و دانشجو ولی من بهش بیشتر از دوستام اهمیت میدم ولی اون اگه بخواد ...

خب پس مشکل داره، ب نظرم منطقی صحبت کنین حل کنین، اگه نشد برین مشاور

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

براما همیطور شد و من کات کردم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

کردم اینکارو خودش پیام میده ولی مکالممون خیلی طولانی نیس و امروزم بیکار بود ولی به جای اینکه با من ح ...

واقعا

متنفرم از کلمه ببخشید

بعضی ها فک می کنند ببخشید وایتکسه همه چی رو لکه بری میکنه 

اه