2777
2789

خیلی ناراحتم امسال دومین سالیه که قراره پشت کنکور بمونم🙂

راستش از خودم بدم میاد

مشکل من کم هوش بودن یا نبود امکانات نیست 

مشکل من تنبلیمه🙃

وقتی میبینم کلی کار ریخته رو سرم از استرسش هیچ کاری انجام نمیدم

خیلی شرمنده ی خودمو خانوادم شدم

دوستام همه دانشگاه قبول شدن و حسرت میخورم به حالشون🙂

خاک بر سرم که خودمو انقد حقیر کردم

چیزی نمونده تا کنکور 

اینم بگم به دلایلی امسال دوباره مدرسه رفتم لطفا نپرسید چرا🙃

با وجود امتحان نهایی بنظرتون میتونم فرهنگیان قبول شم؟هه میدونم خیلی سوالم خنده داره🙂😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این چه حرفیه، تنبل نیستی  این مشکلو خیلیا دارن یکیش خودم  مگه نمیگی استرس؟ استرس بار منفیع از اسمش معلومه باید زیر نظر روانشناس استرس رو تبدیل کنی ب یوسترس 

ولی یکی بود میگفت طرف ۱۰ سال کنکور داد تا پزشکی قبول بشه اخرشم شد 

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .

چقدررر تومنی

منم دلم فرهنگیان میخاد و هیچی نخوندم و پشت کنکورم از طرف خانواده تحت فشار

اما تصمیمم رو گرفتم 

میای باهم‌از امروز شروع کنیم؟

تجربی هستی؟

بخدا میتونیم برسیونیم خودمونو

یه بار واسه همیشه همت کن این چرخه معیوب رو تمومش کن اصلا هم به فکر سال بعد نباش اولم از فصلای پر تست شروع کن تلاش کن زحمت بکش مطمئن باش نتیجه میگیری

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

امسال ۶ امین ساله پشت کنکور موندم و نخوندم 

دلیلش تنبلی یا کم هوشیم نیست چون من بدون هیچ امکاناتی و هیچ کمکی نمونه قبول شدم و با معدل بالا اونجا درس خوندم 

دلیلش نداشتن کسیکه راهنماییم کنه ، دلیلش نداشتن پوله ، دلیلش دخالتای مامانم و محروم کردنم از همه چیه ، دلیلش افسردگی شدید و پانیک شدید و افکار خودکشی حتی خودکشی ناموفق... 

اون دختریکه برای معدل دیپلم ۱۹ اش بیست روز بیدار موند الان توان هیچ کاریونداره و هیچکس کمکش نمیکنه

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)