2777
2789
عنوان

این تاپیک فقط واسه دردو دله🙂(کنکوری ام)

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 44 پست
حالم از خودم بهم میخوره عذاب وجدان دارم😭😭

عذاب وجدان چی 

قبول نشدی ب درک چی میدن ؟ من بددون کنکور ثبت نام کردم

میتونید از من برای مهارت های زندگی و توسعه فردی بانوان کمک بگیرید .
باشه تلگرام داری؟ بیا از همین‌انروز شروع کنیم‌از دوازدهم باهم پیش بریم امتحان ترم رو خوب بدیم(میخا ...

باشه عزیزم

میتونم تل نصب کنم 

یکم بصبر فقط آفلاین نشو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم متاسفم 🙂

پنح ساله دارم عذاب میکشم ، دختر با استعداد تو همه زمینه ها نقاشی ، کار دستی ، خیاطی ، آرایشگری و ... بودم اما الان حس میکنم توان هیچ کاریو ندارم . 

آرزوم دندون پزشکی بود ، همه استادا و معلمام شاخ درمیارن میشنون نرفتم هنوز دانشگاه . 

خیلی تلاش کردم حالمو خوب کنم گفتم مامان بزار برم باشگاه اینو دکترم گفته بود ، نداشت 

گفتم بزار برم کتابخونه درس بخونم ، نذاشت 

و... 

دلم پره شرمنده 

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

پنح ساله دارم عذاب میکشم ، دختر با استعداد تو همه زمینه ها نقاشی ، کار دستی ، خیاطی ، آرایشگری و ... ...

عزیزم میشه تلاش کنی از این وضعیت راحت شی؟؟؟

میشه ی سال وقت بزاری دانشگاه قبول شی دیگه این محدودیتارو نداشته باشی؟؟؟

بلند شو خودتو نجات بده🙂

پنح ساله دارم عذاب میکشم ، دختر با استعداد تو همه زمینه ها نقاشی ، کار دستی ، خیاطی ، آرایشگری و ... ...

خواهشا توروخدا خودت رو همین امسال از این بازی کثیف کنکور بکش کنار شروع کن بخون اینقدر درس بخون که از خستگی تا سرت رو میذاری رو بالش خوابت ببره نذار هدفت برات بشه حسرت هنوزم میشه خیلی چیزا رو عوض کرد ولی هر کسی نمیتونه 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
چیشد که نشد؟

آدم شادی هستم کلا هر جا باشم سرو صدام پخش میشه اما از بابت مشکلات و احساساتم درون گرام ، کودکی و نوجوانی سختی داشتم از جانب پدر و مخصوصاً مادرم ، سال اول که کنکور دادم بزور کتابای دست دوم اینو اونو جمع کردم هیچی نمیدونستم همش استرس کتاب جور کردن اینارو داشتم اما بازم ریاضی ۷۰ میزدم . اما نشد و سال اول قبول نشدم . 

از اون به بعد انگار همه غما و غصه های گذشته اومدن جلوچشمم خیلی تلاشمو کردم جلوی افسردگی رو بگیرم اما مامانم مانع بود 

تا وقتی کاری به کارم نداشت درسم خیلی خوب بود اما بعد اون فرض کن میرفتیم لباس بخریم به فروشنده میگفت زود باش حساب کن دخترم کنکور داره 🥲بهش میگفتم نگو هیچ جا من کنکور دارم استرس میگیرم دعوام میکرد. 

این چرخه تنهایی و افسردگی به مرور افزایش پیدا کرد ، من الان دچار وسواس هم شدم ولی ... 

آرزوهام نابود شد، زندگیم نابود شده و من توان بلند شدن ندارم

سیسیتونم از ۱۵سالگی اینجام ، در دوران عقد به سر می‌برم ، دانشجو ام و...(یه دوره طولانی افسردگی و پنیک داشتم و کم کم  دارم به زندگی برمیگردم 💚🌱)

خواهشا توروخدا خودت رو همین امسال از این بازی کثیف کنکور بکش کنار شروع کن بخون اینقدر درس بخون که از ...

با کدوم توان دیگه زوری برام نمونده 

متاسفانه طرز فکر و سبک زندگی که میخواستم جوریکه ازدواجم نمیتونم بکنم 

میتونی بسیجی بشی ۱درصد ب کنکورت اضافه میکن پذیرشتم میره بالا 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 
با کدوم توان دیگه زوری برام نمونده  متاسفانه طرز فکر و سبک زندگی که میخواستم جوریکه ازدواجم نم ...

مگه چطوریه ببین همه افراد توی دوران کنکور مخصوصا ماهای آخر حس میکنن توانی دیگه ندارن ولی خواهشا دوباره تلاش کن 

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده
مگه چطوریه ببین همه افراد توی دوران کنکور مخصوصا ماهای آخر حس میکنن توانی دیگه ندارن ولی خواهشا دوبا ...

برای من موضوع کنکور نیست فقط 

بیماری افسردگی و وسواسم به حدی زیاد شده که نیاز به درمان داره 

فرض کن عربیو صد میزدم میگفتم شانسی زدم 😂معلمم خودشو خفه میکرد بازم همینو می‌گفتم