2777
2789

ما میگیم ک   ون بچه سیاه میشه   نه بابا هیچ چی نمیشه. مال ما که نشد

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم چشم

میدونی درواقع هوس غذا یاخوراکی باردار نشوندهنده اینه مواد تو خوراکی رو بدنت کم داره

مثلن من یکسره فشارم پایین بود یکسره هم دلم چیزای شیرین میخاس

فقط خدارحو کرد من دیابت نگرفتم

بخاطر همین قدیمیا میگن بخورین چیزی رو ک هوس میکنی

اما خب الان چون قرصش اومده نترس

مولتی و اهن و ویتامین دی و کلسیم دیگه کارهمع رو میکنن😊

نگران نباش عزیزم

من یبار ویار کردم و نخوردم کل صورت و چشام باد کرد شوهرم از سرکار اومد گفت چرا اینطوری نشدم ب خواهر ش ...

چه بامزه 😅. من چند روز پیش همسایه مون قرمه سبزی گذاشته بود بوش همه جا پیچیده بود. گریه میکردم اونقدر دلم میخواست 😭 همسرم گفت بذار برم برات بخرم. میگفتم نهههه خریدنی ها خوشمزه نیستن این بوش خیلی خوشمزه ست…  خلاصه کم مونده بود برم در خونه همسایه ها ببینم مال کیه یه کاسه بگیرم. ولی واسم خیلی عجیب بود که واقعا گریه م  گرفته بود اونقدر دلم میخواست..

والا خرافاتی نیستم یه چیزهای شنیده بودم گفتم مطمئن بشم 

قدیما وقتی بچه دنیا می اومد و یه جا بدنش لک کوجیک داشت می گفتن مادرش هوس جیزی داشته نخورده این جور شده

مثلا خواهرم یه لک کوچیک از توزادیش رو ساق پاش زد مانان دید کفت یادمه دلم کباب تابه ای خواست نخوردم

با من رو لگنم یه چیزای حالت دون دون کوچلو داره مامان میگه هوس انار کرده نخورده

حالا اینا رو قدیمیا میگن تو جدیدا ندیدم 

من ویار نداشتم 

اما عاشق دوغ گازدار  و نوشابه ام.  همین الانشم خودم به زور نکه داشتم 

با اینکه باردار نیستم چه برسه اون موقع به خاطر ضررش نخوردم 

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
چه بامزه 😅. من چند روز پیش همسایه مون قرمه سبزی گذاشته بود بوش همه جا پیچیده بود. گریه میکردم اونقد ...

منم همون روز خیلی گریه کردم آخرشم صورتم مثله بادکنک پف کرده بودم ی جوری بود 😂 ویار حاملگی خیلی سخته چن بار گریه میکردم فک میکردم اگه ب بدنم نرسه میمیرم

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
ما میگیم ک   ون بچه سیاه میشه     نه بابا هیچ چی نمیشه. مال ما که نشد

ماهم اینو میگیم🤣🤣🤣

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲
چه بامزه 😅. من چند روز پیش همسایه مون قرمه سبزی گذاشته بود بوش همه جا پیچیده بود. گریه میکردم اونقد ...

نه خجالت نکش چه اشکال داره اگه هوس کردی از همسایه می‌گرفتی 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...
منم همون روز خیلی گریه کردم آخرشم صورتم مثله بادکنک پف کرده بودم ی جوری بود 😂 ویار حاملگی خیلی سخته ...

آره دقیقا. من هی گریه میکردم و تو خونه اسپری میزدم که بوش نیاد 🤣🤣

والا خرافاتی نیستم یه چیزهای شنیده بودم گفتم مطمئن بشم 

خیالت تخت هیچی نمیشه ویار بیشتر یه حالت روحی هست و اینکه سعی کن ویتامیناتو کامل بخوری که بخاطر کمبود چیزی تو بدنت میل به خوردن چیزی نداشته باشی 

مثلا کمبود منیزیم باعث میل به شیرینی میشه

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین