2777
2789

هیچی نمیشه عریزم.  من یه سری چیزا هوس کردم ولی نخوردم.  چشای بچممم رنگی نیس.  فقطط حسرتش تو دلت میمونه و همیشه یادته که نخوردی

گاهی وقتا باید نقطه بذاری.  باز شروع کنی‌... باز بخندی...   باز بجنگی...🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه نمیدونستم کدوم واحده؟ بوش تو کل ساختمون پیجیده بود. منم کلا با همسایه ها رفت و آمد ندارم… ☹ ...

😂 زودی برا خودت بپز بخور منم خیلی شکمو شده بودم الان پسرمم اینطوریه موقع حاملگی پدرمو درآورده بود الآنم ۶ سالشه شکمو هستش 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...

من اصلا تو بارداریام ویار هیچ غذایی رو نداشتم برعکس کلا از غذا خوردن متنفر شده بودم، اونم واسه اینکه نمیرم به زور یه چی میخوردم ک نرسیده به معده برمی‌گشت،، هرکی وزن زیاد می‌کرد من وزن از دست میدادم،، ولی یه خرافات تو محلمون هست میگن چشم بچه  سبز میشه،، اگ هوس چیزای گرم کنی ولی نخوری بچه سیاه میشه ولی الکیه همش🥴

من اصلا تو بارداریام ویار هیچ غذایی رو نداشتم برعکس کلا از غذا خوردن متنفر شده بودم، اونم واسه اینکه ...

اره الکیه،رنگ چشم ژنتیکیه

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲