تا حالا کسی حاجت گرفته؟من یهویی خورد به مغزم از صبح بارون میومد ظهر موقع نهار تر تمیز بود هوا یهو شدت گرفت زود رفتم یه ظرف اوردم گذاشتم که جمع بشه ولی نمیدونم چرا! انگتر خدا به دلم انداخت🥹
اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ای میهن، ای انبوه اندوهان دیرین / ای چون دل من، ای خموش گریه آگین/ در پرده های اشک پنهان، کرده بالین/ ای میهن، ای داد/ از آشیانت بوی خون میآورد باد...
من که اعتقاد دارم چون مادرم قبلا چند بار آب نیسان گرفت و به یه خانم که بالای 10 سال نازایی داشت داد باردار شد خودمم تو بچگی مرتب خون از دماغم میومد هر دکتری رفتیم یه چی گفت و درمان نشد خداروشکر با آب نیسان خوب شدم
خدایا بر زبان ما "شکر" را جایگزین "ناله و غرغر" بفرما
23 فروردین تا 25 اردیبهشت آب بارون جمع میکنی توحید و حمد و ایه الکرسی و فلق و کافرون و ناس و صلوات و الله اکبر و لااله الا الله رو 70 بار توش میخونی واسه حاجت و شفا یک هفته صبح و عصر ازش میخوری
اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡