نازدار۹۰ مدیر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6202 عنوان بچه هایی که عمل بینی کردین | مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 34 پست یه سوال؟وقتی دارین به هوش میایین نفس کشیدنتون چجوریه؟احساس خفگی ندارین؟بعدش تو اون حالت بیهوشی چطور یادتون میاد دهنتون رو باز کنیناسترس اینو دارم 1402/01/24 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازدار۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6202 نه هیچ احساس خفگی نداشتم،فقط از اول تا آخرش خون بالا میوردم انقدرررر حالم بد بود از ۲ ظهر تا ۹ شب اس ... من فقط تو ذهنمه که چطور تو اون حالت بیهوشی دهن باز میشه
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19029 ی سوال درد هم داره؟ منم عین چی میترسم ن اصلا درد نداره مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
نازدار۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6202 آدم ناخوداگاه وقتی نتونه از بینی تنفس کنه دهنشو باز میکنه بعد اینکه من که با درد و گیجی شدید چشمامو ... وای وای غلط کردم دوشنبه عمل دارم عین چی میترسم
paschimojazeeee20 عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 9134 لابد شب قبلش شام زیاد خورده بودی دکتر بم گفت فقط آب بخور نه اصلا نخورده بودم،ساکشنشون خوب نبوده همه خون رفته بود تو معدم کلا تا دو روز من حالت تهوع و بیحالی داشتم،کلا بدنم ضعیفه
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19029 وای وای غلط کردم دوشنبه عمل دارم عین چی میترسم اصلا نترس راحترین عمله مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
salinnn عضویت: 1401/11/16 تعداد پست: 41 ی سوال درد هم داره؟ منم عین چی میترسم من راستش درد داشتم 😣یادمه میگفتم از سزارینم سخت تره برامولی الان خیلی خوشحالم که عمل کردم 😍
نازدار۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6202 ن اصلا من حتی استفراغ هم نکردم تامپون هم داشتم دکتر منم تامپون میزاره اوایل که به هوش میومدی چه احساسی داشتی دقیقا تا وقتی که کاملا هوشیار شدی؟
paschimojazeeee20 عضویت: 1399/05/26 تعداد پست: 9134 من فقط تو ذهنمه که چطور تو اون حالت بیهوشی دهن باز میشه دیدی وقتی سرماخوردگی داری بینی کیپه همونجور په نگران این موضوع نباش اصلا متوجه این نمیشه
marymiiiii عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 630 وای وای غلط کردم دوشنبه عمل دارم عین چی میترسم اصلا چیزی نمیفهمی منم خیلی میترسیدمبه حال خوب بعدش می ارزه اصلا نترس
marymiiiii عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 630 دکتر منم تامپون میزاره اوایل که به هوش میومدی چه احساسی داشتی دقیقا تا وقتی که کاملا هوشیار ش ... خیلی حس خوبیه انگار چیزس مصرف کردی تو فضایی😁😁🤣
nahiddd عضویت: 1397/06/09 تعداد پست: 19029 دکتر منم تامپون میزاره اوایل که به هوش میومدیچه احسای داشتی دقیقا تا وقتی که کاملا هوشیار شدی ... ببین یکم گیج بودم ولی حواسم بود داداشم بم آب میوه قاطی آب میداد بعدم رفتم دستشویی و دیدم پریود شدم به پرستار گفتم گفت اشکال نداره چن قدمی منو راه برد بعد بم گفت گیج ک نیستی گفتم ن خوبه بعد هم مرخص شدم خودمم لباسامو پوشیدمکلا اونقد ک میگن سخت نبود مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠
نازدار۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6202 ببین یکم گیج بودم ولی حواسم بود داداشم بم آب میوه قاطی آب میداد بعدم رفتم دستشویی و دیدم پریود شدم ب ... منم جمعه پریود میشم اینم به استرسام اضافه میشه
نازدار۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6202 ببین یکم گیج بودم ولی حواسم بود داداشم بم آب میوه قاطی آب میداد بعدم رفتم دستشویی و دیدم پریود شدم ب ... میشه بگی چطور پایینو نیگا کردی که متوجه پریودت شدی مگه میشه پایین رو نیگا کرد
marymiiiii عضویت: 1402/01/13 تعداد پست: 630 خوبه دوبار زایمان کردی بعد از عمل بینی میترسی؟خیلی عجیبه بخدا این از آپاندیس راحتتره
نازدار۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 6202 خوبه دوبار زایمان کردی بعد از عمل بینی میترسی؟خیلی عجیبه بخدا این از آپاندیس راحتتره دوبار زایمان سزارین کردم یه بار عمل کیسه صفرا داشتم یه بار عمل دستولی مثل چی میترسم از عمل بینی فقط به خاطر اینکه تنفسم درگیره من فوبیای تنگی نفس دارم