2777
2789

شوهر دوستم یه مقدار سرمایه داره ومیخواد مغازه باز کنه ولی نمیدونه چه مغازه ای و یا چه شغلی رو بگیره دستش که سود کنه، از من خواست اینجا بپرسم. نظر شما چیه؟ سرمایشم900میلیونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدا؟ یعنی سودش زیاده؟؟

بله واقعا خوبه ی،دوره گیاهان دارویی،ببینه جاشم خوب باشه بی نظیره من مدام ب،شوهرم میگم تا ی،پول بیاد دستم خودم عطاری،میزنم

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
شما خودتون بلدید عطاری؟

مادر دوستم عطاری داره جهیزیه داد ماشالا ی ماشین برای دخترش خرید خونه خرید شوهرم نداره میگه عالیه درامدش خیلی راضیه خداروشکر ی دوره باید گیاهان دارویی ببینی 

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕
مادر دوستم عطاری داره جهیزیه داد ماشالا ی ماشین برای دخترش خرید خونه خرید شوهرم نداره میگه عالیه درا ...

میشه حتی با کسی که دوره دیده هم شریک شی،دوره ش چجوری؟ چند ماهه س؟میدونی؟

میشه حتی با کسی که دوره دیده هم شریک شی،دوره ش چجوری؟ چند ماهه س؟میدونی؟

انگار ی دوره دوماهه اس اره میشه چون باید جواز بگیری برای هر شغلی اون دوره رو ببینی مثلا میدونی برای هر بیمار چی بدی بهشون

دو ماه که خیلییی خوبه من فکر کردم دوره ش طولانیه

ن دوماهه باز،برید بپرسید از،چند نفر خوب تحقیق کنید انشالا ک موفق،باشید و پر روزی

برای مشکلت هم سه تا صلوات فرستادم ممنونم بابت جواب دادنت عزیزم.

قربون‌محبتت