2777
2789

اموزشگاه ارایشگری داره خواهر شوهرم

به منم گفت بیا با کار اموزام تو این دوره یاد بگیر رایگان

منم چند جلسه کلاس تئوری رفتم

ولی الان که به عملی رسید

واقعا ن علاقه دارم نه شوق 

موندم همین چ جوری بگم نمیام ک ناراحت نشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خیلی خوبه ها ب دردت میخوره 

اگه علاقه نداری  بگو حوصلم نمیاد رودبایستی نداره که

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

اگه بچه داری اونو بهونه کن.اگه هم که نه زمان جلسه ها الکی بگو مهمون دارم نمیتونم بیام و اینا بعد دوسه بار نرفتن فکر کنم ول کنه😑

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

[QUOTE=285178863]اشتباه نکن ارایشگری خیلییی درامد داره دوره های عملیت رو برو بعد برو تو یه چیزی تخصص بگیر من جز تتو به چیزی علاقه ندارم 

واسه جواز کسب سالن به ۵ تا مدرک نیاز 

واسه همون فقط مشکل دارم 

ولی واقعا علاقه ای به چیزای دیگه ندارم 

تتو هم یاد نمیده فعلا

ولی خیلی خوبه ها ب دردت میخوره  اگه علاقه نداری  بگو حوصلم نمیاد رودبایستی نداره که

چ جوری بگم 

من امروز با شوهرم تو جمع دعوا کردم 

و کلی به خانوادم توهین کرد 

کلا اعصابم داغون 

و این باعث شد که دیگه واقعا نرم 

وای واقعا علاقه هم ندارم 

یه درصد واسه مدرک امیدوار بودم همون ذوقم دیگه ندارم