2777
2789

یعنی قراره اتفاق خوبی بیفته برام؟ 

یعنی منم قراره بعد مدت ها خوشحال شم؟ 😍

ینی میشه ک منم ی روز از ته قلبم بخندم خدااااا 

اخ جون

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله بهترینا

ب جفت بودن اعتقاد ندرم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من خیلی میبینم میگن کائنات داره یک خبری بعت میده 

ارههه منم اعتقاد دارم بهش

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔
ان شاء الله همیشه خنده رو لبات باشه

مرسی عزیز دلم 

انشالله بهترینا ب جفت بودن اعتقاد ندرم

بر عکس شما من خیلی اعتقاد دارم چون پارسال چند روز همینجور بود و بعدش خبر خیلی خوشحال کننده شنیدم 😍

با یک روز دیدن نمیشه عزیزم باید یه مدت همین روال باشه

بله میدونم نجربش کردم 😍

بر عکس شما من خیلی اعتقاد دارم چون پارسال چند روز همینجور بود و بعدش خبر خیلی خوشحال کننده شنیدم 😍

الهی شکر

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

من انقد دیدم ک الان ببینم میگم کمتر منو اوسگول کن 😐 بخدا هیچی نشد

😂

عه ناامیدم نکن دیگه

من یه مدته اینجوریم نزدیک ۱۲ الی ۱۳ روزع ۱۶ روزیم هست با عشقم کات کردیم بنظرت میخواد ی چیزی بگ بهم ی ...

من پارسال چند روز میدیدم 

اونی ک میخواستم برگشت