2777
2789
عنوان

اونم دوست دارم ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 31 پست
هرکی از راه برسه و اصراااار کنه ک بزا بیام ببینمت قبول میکنی؟شت واقعا:))))

نه عزیزم. من پیام مجازی زیاد دارم. سن کمی هم ندارم که بگم هیجانات نوجوانیه. یک مدت با هم حرف میزدیم اصرار داشت همو ببینیم گفتم نه‌ دیگه بعدش اون روز باز گفت بیا اشنا شیم منم مثل همه گفتم یه فرصت به خودم بدم با کسی اشنا شم. چون موقعیتش هم به نظرم خوب اومد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان چند ماه گذشته کم کم حالم بهتر شد. ولی بدترین خاطره زندگیمه ‌ و دیشب یه شماره ناشناس پیام داده ب ...

عزیزم شما چقدر خوبی و همینجوری خوب بمون کاش اون آدمای که دونسته باز وارد زندگی افراد متاهل میشن یکم از ناراحتیای شمارو داشتن شاید نمیکردن همچین کاریو شما نمیدونستی عزیزه من و خداروشکر هزار مرتبه که خیلی زود فهمیدی خدا دوست داره شکر گذارش باش تا همیشه ❤️

خودتو لعنت نکن عزیزم تو که خبر نداشتی، قصد بدی نداشتی، فقط یه تجربه بود که تا به شناخت دقیق تر نرسید ...

خیلی ممنون ازت 😔😔 کاش حتی یک دقیقه هم نمیشناختمش. خدارو شکر هیچ حسی بهش پیدا نکردم به جز نفرت.

من که نمیبخشمش ولی امیدوارم خانمش حلالم کنه. نمیدونستم ب خدا‌

عیبی نداره عزیزم همین که فهمیدی کشیدی کنار خودش کافیه

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨
عزیزم شما چقدر خوبی و همینجوری خوب بمون کاش اون آدمای که دونسته باز وارد زندگی افراد متاهل میشن یکم ...

خیلی ممنونم از پیامت و حس خوبی که بهم دادی. دعا کن کاملا از یادم بره. اصلا الزایمر بگیرم اون بخش زندگیم پاک شه. 

خیلی ممنونم از پیامت و حس خوبی که بهم دادی. دعا کن کاملا از یادم بره. اصلا الزایمر بگیرم اون بخش زند ...

ان شالله عزیرم از یادتم میره دعا خیر و طلب مغفرت برای زنشم‌ بکن ‌‌برای خودتم از خدا بهترینارو بخواه منم برات بهترینارو از خدا میخوام❤️❤️

عزیزم شما تقصیری نداشتی که خودتو اذیت میکنی ولی قدر خودتو بدون انسان فوق‌العاده خوبی هستی  چق ...

سلامت باشی. واقعا کاش نه کسی خیانت کنه و نه کسی بهش خیانت شه. و کاش هیچکس نفر سوم یه رابطه نشه چون حتی ناخواسته هم خیلی خیلی حس بدیه.

براش مهم نیس ک توببخشی یانبخشی تواولین قرارت وعشقووعاشقیته اون ممکنه همون شب بادوتا دیگ هم ریخته باش ...

اره واقعا یه مدت هر شب دعا میکردم سمت هیشکی جز خانمش نره اگرچه میدونم دعای من کافی نیست‌😔