درد گردن و دست چپ که با ام ار ای مشخص شده بیرون زدگی مهره گردن و نوارعصب هم چسبندگی عصب دست چپ تشخیص داده الان باید تحت نظر چه متخصص باشه ارتوپد یا مغز اعصاب؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من دیسک دارم الان هم دکتر ارتوپد نوار عصب نوشته بگیرم باید دوباره برم پیشش
دکتر ارتوپد برام ام ار ای نوشت انجام دادم نوار عصب هم رفتم پیش متخصص مغز واعصاب انجام دادم حالا نمیدونم باید تحت نظر کدوم متخصص باشه هم بیرون زدگی مهره گردن هست هم چسبندگی عصب دست
داره میگه بیرون زدگی مهره ی گردن منم دیسک دارم نوار عصب و عضله رو دکتر ارتوپد واسم نوشته ربطی به اعص ...
عزیزم خوب یه تخصص دیگه مغز اعصاب ستون فقراتم هس مگه ندیدی تو بردشون میزن (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات ) اسی جان هر جور خودت صلاح دونستی انجام بده من فقط در حد اطلاعات خودم گفتم
اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑