2777
2789
عنوان

متخصص مغز اعصاب یا متخصص ارتوپد؟

261 بازدید | 18 پست

درد گردن و دست چپ که با ام ار ای مشخص شده بیرون زدگی مهره گردن و نوارعصب هم چسبندگی عصب دست چپ تشخیص داده الان باید تحت نظر چه متخصص باشه ارتوپد یا مغز اعصاب؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااا معلومه باید دکتر ارتوپدبره  چه ربطی به اعصاب داشت

گلم این باید پیش مغز و اعصاب بره چسبندگی مربوط به مغز و اعصاب میشه ندیدی تو مطبشون نوار عصب دارن

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑
گلم این باید پیش مغز و اعصاب بره چسبندگی مربوط به مغز و اعصاب میشه ندیدی تو مطبشون نوار عصب دارن

داره میگه بیرون زدگی مهره ی گردن منم دیسک دارم نوار عصب و عضله رو دکتر ارتوپد واسم نوشته ربطی به اعصاب نداره که

من دیسک دارم الان هم دکتر ارتوپد نوار عصب نوشته بگیرم باید دوباره برم پیشش

دکتر ارتوپد برام ام ار ای نوشت انجام دادم نوار عصب هم رفتم پیش متخصص مغز واعصاب انجام دادم حالا نمیدونم باید تحت نظر کدوم متخصص باشه هم بیرون زدگی مهره گردن هست هم چسبندگی عصب دست

[QUOTE=285142525]گلم این باید پیش مغز و اعصاب بره چسبندگی مربوط به مغز و اعصاب میشه ندیدی تو مطبشون نوار عصب دارن[/QU

شما نمبدونی چسبندگی با دارو و استراحت خوب میشه یا باید عمل بشه؟ 

داره میگه بیرون زدگی مهره ی گردن منم دیسک دارم نوار عصب و عضله رو دکتر ارتوپد واسم نوشته ربطی به اعص ...

عزیزم خوب یه تخصص دیگه مغز اعصاب ستون فقراتم هس مگه ندیدی تو بردشون میزن (متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات ) اسی جان هر جور خودت صلاح دونستی انجام بده من فقط در حد اطلاعات خودم گفتم

اگر دیدی جوابتو ندادم بدون من همین یه سیم کارت بیشتر ندارم یه کاری نکن برم از سیم کارت ذخیره ام (مادر بزرگم) استفاده کنم 🥴🙈😑