2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پارسال انجام دادم چون.دوبتر پانکچر شدم با دارو و سونو و ویزیت حدود 60 تومن شد 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

تهران؟؟ کدوم بیمارستان؟؟

گاندی انجام دادم،تعیین جنسیت بودم جنسیت دلخواهمو نداشتم 

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

مثبت شد؟؟

به انتقال نرسیدم چون جنین دلخواهمو نداشتم با رژیم اقدام کردم که بعد عکس رنگی رحم  لوله هام باز شد طبیعی باردار شدم 

ینی چی واسه ivf پود میگیرن خدا نگذره ازشون ازین ور میگن بچه دار شید ازون ور هزینه ناباروری بشدت بالاست. دوستم ۱۱ ساله انتظار میکشه دوبار هم منفی شد دیگه پول نداره . اعصابم بهم میریزه براش میخوام باردار شم روم نمیشه 😔دلم میسوزه. اخه ۵۰ ۶۰ میلیون چخبره

روانشناسی کودک