2777
2789
عنوان

وقتی میخوابم میرم تو ی زندگی دیگه

193 بازدید | 14 پست

همیشه هروقت میخوابم وارد ی زندگی دیگه میشم کلا منو خیلی میترسونه خیلی شبا نمیخوابم تا اون خوابا تکرار نشه ی جوریه کلا انگار واقعیته داره روانیم میکنه چیکار کنم؟

لطفا چرت و پرت نگید 

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیفیتینگ کار کردی؟

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
اونجام نی نی سایت دارن؟

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

سلام برسون از اینور

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
اوهوم

خب همونه دیگه ولی چرا هی تکرار میشه رو نمیدونم (خودم درگیرش بودم با تراپی خوب شد فقط)

گلم https://t.me/Magicpractice

این کاناله یک مسیج پین کرده توش  لیست مطالب کانالشو نوشته و یک ربات پاسخگویی هم دارن اگر خواستی استفاده کن

جون میدونم خیلی کلافه کنندس بهت پیشنهاد میدم استفاده کنی

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
خب همونه دیگه ولی چرا هی تکرار میشه رو نمیدونم (خودم درگیرش بودم با تراپی خوب شد فقط)  گلم htt ...

خیلی وحشتناکه نمیتونم توصیف کنم

راسـت میگـن حادثـه هیـچ وَقـت خَبــر نمیـڪنه مثـل ¦تــ♡ـو¦ ‌ڪه یهــو شُــدی هَمــه یِ زندگیــــم...🦋
خیلی وحشتناکه نمیتونم توصیف کنم

😂😂😂فکرنکنم بدتر از من باشه

جون اونجا که من بودم مثل نقاشی دوبعدی بود فکرکن همه جیز سفید با خط مشکی کشیده شده بود روی کاغذ فااااااجعه بار کلافه کننده بود😶

😂😂😂فکرنکنم بدتر از من باشه جون اونجا که من بودم مثل نقاشی دوبعدی بود فکرکن همه جیز سفید با خط مش ...

یکم نزدیک به تو دنیای مشکی سفیده مثل شکستن صفحه گوشی میمونه ولی خب مشکی سفیدش تصورشم وحشتناکه بیخیال:‌) 

یکم نزدیک به تو دنیای مشکی سفیده مثل شکستن صفحه گوشی میمونه ولی خب مشکی سفیدش تصورشم وحشتناکه بیخیال ...

من با تراپی خوب شد مشکلم بهم تلقین کرد ساخته ذهن خودته خودت هم ازبیتش ببر

ولی خب شما اگرخواستی به اون کاناله توی ربات از ادمینش بپرس راهنماییتون میکنه

منم همینطورم 

مثلا شبا ک میخام بخابم تا چشمامو میبندم و توحالت خواب و بیداری میرم

عین سناریو صحنه هایی میبینم ک تند تند رد میشه

مثلا یه مردی داره سیگار میکشه و گیتار میزنه

بعد میره سناریو بعدی یه مادر ک دست بچشو گرفته میبره مدرسه

سناریو بعدی دوتا دوست ک دارن شطرنج بازی میکنن

و صدای بحث و جدل و دعوای چند نفرو تو ذهنم میشنوم

انقد ترسناک و کلافه کنندس ک عین روانیا جنون میگیرتم میخام خودمو بکشم

از شدت ترس روانی میشم

شما خوب شدین؟

چیکار کردین؟