2777
2789
عنوان

رفیق بازی شوهرم

949 بازدید | 35 پست

سلام خانوما لطفا راه حل بدین

همسرم و من همو خیلی دوست داریم

دوتا بچه داریم پشت هم که دومی  خیلی بیقراری‌میکنه و اولی خیلی شیطونه

مشکل من بیرون رفتن همسرم شباس که میره خیلی دیروقت میاد اونم با رفیقای نااهل میرن بیرون پاسور بازیو خلاصه سیگارو نمیدونم دیگه چه کارایی واعتیادم پیدا کرده که حتما هر شب بره

محبت زیاد نه ولی دعوا و تهیدید و حرف زدن و قهر کاری از پیش‌نبرده خودشم نخواد بره اونا نمیذارن 

من خودمم انقدر به خاطر بچه کوچیک موندم خونه افسرده شدم دلم نمیخواد تنها باشم سخته واقعا 

درضمن همسرم شغل خیلی خوبی داره به طوری که از اونا خیلی بالاتره ولی خاکی و سادس میترسم کم کم از راه بدرش کنن با سیگار و غیره چون به دوستاش اعتماد داره اما من نه واوناهم به فکر تلکه کردنشم چند بار دیدم همش پول قرض میده قول رستوران میگیرن ازش و غیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم شبا ساعت دواینا میاد صبح تاشبم بیرونه اصلا بهم سرنمیزنه توخوبه دوتا بچه داری من تکوتنهام ازبس چهاردیواری موندم افسرده شدم🥲

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

باهاش حرف بزن و اجازه نده بره بیرون به خدا که رفیق از دشمن بدتره و آخر یه کاری میکنن 

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع...🖤.... #اح‍‌م‍‌ق م‍‌ا ب‍‌ودی‍‌م ،ک‌‍ہ ب‍‌ی م‍‌ع‍‌رف‍‌ت‍‌ی م‍‍‌ی‍‌دی‍‌دم و ب‍‌ازم م‍‌ع‍‌رف‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌رج م‍‌ی‍‌دادی‍‌م🥺🌑... ح‍‌س اون #ص‍‌یگ‍‌ار ب‍‌یچ‍‌اره‌ا‍ی ‍رو ‍دارم ‍ ‍کہ‍ همہ‍ ج‍‌ا ح‍‌رف از #ت‍‌رک‌ک‍‌ردن‍‌شہ‍...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ  ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤

حتما حتما حتما 

فایل صوتی یا کتاب ...هنر زن بودن..... استاد پور احمد رو بکیر گوش کن... تازه اول کاری و هنوز فرصت داری شوهرت رو تغییر بدی....

توی ایتا کانال داره و فدق العاده است

من توی ایتا دو تا کانال خیلی خوب رو دنبال می کنم‌... خیلی خیلی عالی هستند... بهتون توصیه می کنم حتما برید به نگاه بهشون بندازید.راستی من هیچ نفع و سود مالی برام نداره (منظورم دوستانی هستند که می گن تبلیغ می کنی )  اگر هم تبلیغه، تبلیغ کار بسیار مفید و قشنگ  دوتا متخصص هست که من خودم  ازشون استفاده می کنم. کانال طب بنیاد مصیرhttps://eitaa.com/masirbonyad_ir         _____ و دومی کانال همسران خوب  هست... فوق العاده است _____   https://eitaa.com/hamsaranekhoob    ___  در مورد کانال همسران خوب توی یک تاپیک قبلا توضیح دادم.. توی تاپیک های من تاپیک "  اونهایی که دارن با مشکلات دست و پنجه نرم می کنن"..برین توش... کامل توضيح  دادم

پاسور که اشکال ندارع مردای خانواده ما جمع ک میشن همیشه پاسور بازی میکنن

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

از یه بزرگتر که حرفش رو شوهرت تاثیر میذاره کمک بگیر.نگرانیت کاملا معقوله

از درش حساب میبره و اگه بگم واقعا تذکر میده اما نمیخوام کسیو وارد مشکلم کنم میخوام خودم حلش کنم

مامان بزرگم همیشه ب بچه هاش میگه:

حواستون باشه دشمن شاخ و دم نداره

اگ نتونست خودشو بهتون برسونه شک نکن شما رو ب خودش میرسونه

حرفای قدیمیا رو باس با طلا نوشت

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞