کنکوریم! فشار روانی سرم میزارن! از ساعت 7:43 دقیقه پاشدم تا ساعت 3 درس خوندن میخوام تفریح کنم فیلم نگاه کنم! تهدیدم میکنن😭بچه طلاقم مامانم تهدیدم کرده از خونه پرتم میکنه بیرون! من چیکار کنم! چرا خدا یکم به دل من نگاه نمیکنه؟ میگن از ته دل آرزو کنی تو این شبا آرزوت برآورده میشه! من آرامش خواستم! اینم به صلاحم نبود؟ شما بگید شما راه و چاه بزارید جلوم من دیگه بریدم😭😭
دوماه دیگه تمومه دخترکم.. میدونم سخته ولی یکم تحمل کن باشه؟💚
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
پسر خوشگلم 5/2 /1402به دنیا اومد .تقدیم به فرزندم زود بزرگ نشو مادر. کودکیت را بی حساب می خواهم و در پناهش جوانیم را ! زود بزرگ نشو فرزندم قهقهه بزن ، جیغ بکش ، گریه کن ، لوس شو ، بچگی کن ، ولی زود بزرگ نشو تمام هستی ام . آرام آرام پیش برو ، آن سوی سن وسال هیچ خبری نیست گلم. هرچه جلوتر می روی همه چیز تـندتر از تو قدم بر می دارد. حالا هنوز دنیا به پای تو نمی رسد از پاکی . الهی هرگز هم قدمش نشوی هرگز! همیشه از دنیای ما آدم بزرگ ها جلوتر باش ، یک قدم ، دو قدم ، ولی زود بزرگ نشو مادر. آرام آرام پیش برو گلم. آنجا که عمر وزن می گیرد دنیا به قدری سبک می شود که هیچ هیجانی برای پیمودنش نخواهی داشت. آن سوی سن و سال خبری نیست . کودکی کن ، از ته دل بخند
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
کاش فقط دو ماه بود قربونت برم تیر 1403 💔چیکار کنم تروخدا تو بگو چیکار کنم دیگه نمیتونم ادامه بدم دا ...
امسال دوازدهمی هستی و کنکور داری یا یازدهمی؟
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
ببخشید ولی همین بهتر پرتت کنه بیرون . من خیلی اینجا گفتم از کنکور تجربی هیچ چیزی در نمیاد چیزی که خودم توش بودم و با چشمام دیدم بچه هایه اطراف من و خانواده هزینه ی بی نهایت مشاوره دادن و ۱۸ ساعت در روز درس خوندن چیزی باورنکردنی و به هیچ جا نرسیدن .
هر چیزی که همگیر باشه مثل پزشکی یا مهندسی دلیل نمیشه رشته خوب و مناسب شما باشه 👍🏻😑