2777
2789
عنوان

برای امام زمانمون 🌱

192 بازدید | 23 پست

ببینید فردا شب ، شب 23 ماه رمضان هست . میدونید دیگه؟!!

میشه شب جمعه‼️

روایت قطعی داریم اگر قرار به ظهور آقا در امسال باشه باید سحر یا صبح 23 ماه رمضان صدای صیحه ی آسمانی بشنویم و این صیحه اگر شب جمعه باشه شنیده میشه 

خب حتما شیعه ی امیرالمومنین دوست داره امام زمانش ظهور کنه دیگه 

ما باید چیکار کنیم؟!

بااید فردا شب تمام آرزوها و حاجات مونو بذاریم زمین فقط و فقط از خدا تمنا کنیم ، ببینید شما وقتی میخواین یه چیز با ارزش به دست بیارید همه چیز و میذارین کنار و فقط برای همون تلاش میکنید 

ظهور و فرج حضرت صاحب الزمان ( عجل الله) مهم ترین اتفاق زندگی همه ی ماست

فردا شب راس ساعت 12 شب ، قراره همه ی ما شیعیان با هم دعای فرج (الهی عظم البلاء) بخونیم♨️‼️

این قرار ، قراری نیست که آدم یادش بره چون قرار مهمیه 

ماهم بهتون یادآوری میکنیم 

اگر فردا شب تونستیم صدای این صیحه ی آسمانی رو بشنویم یعنی ان شاءالله همین امسال آقا صاحب الزمان (عج) ظهور میکنن 🤲

اما اگر این صدا رو نشنویم باید چند سال دیگه منتظر بمونیم تا دوباره شب بیست و سوم بشه شب جمعه چون ماه های قمری هر سال ده روز جلو میفته 💔❗️ 

پس بی تفاوت نباشیم‼️‼️‼️‼️‼️

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

یا مولای یا صاحب الزمان ابالغیث ادرکنی 💔💔💔

به قدری ساکتم حالا؛که انگاری؛درونم حکم؛ آتش‌ بس،و حالِ چشم‌هایم خوب و آرام است.به قدری ساکتم انگار؛میان شهر قلبم صد هزاران مُرده دارد شعر می‌گوید..ببین من ساکتم، این بغض و این آشوب، از من نیست...دلم تنگ است؟ اصلا نیست کسی را دوست می‌دارم؟ نمی‌دارم رها، آرام و معمولی؛ شبیه کلّ آدم‌هامیان موج‌ها چون قایقی؛ بی سرنشینم، بی سرانجامم نه فکری در سرم دارم،نه عشقی در دلم،آرامِ آرامم...- نرگس صرافیان 💓🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃💓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم عجل لولیک الفرج

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

اخه هر چند سال میفته شب جمعه بعدش هنوز خروج سفیانی در ماه رجب نشده جنگ جهانی ، خسف و خورشید گرفتگی تا ظهر ملخ های خونرنگ قبل از اینکه این نشانه باشه موزردها اروپائی ها وارد مصر می شند

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

بله از علائم ظهور ۲۳ ماه رمضونی که شب جمعه باشه هست😍

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))

اللهم عجل الوالیک الفرج

دیوونه کجا داره جز در خونه ی حسین❤                                         هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری/        بخدا روضه ی ارباب جای عبد روسیاهه🖤اگه روسیاهی رو کن اینجا بهترین پناهه❤توی سختی ها و تو نا امیدی بگو حسین/اگه آخرِخط دیگه رسیدی بگو حسین🖤بین این همه زشتی و پلیدی بگو حسین❤اگه از همه ی دنیا بریدی بگو حسین🖤بی نیازِ غیر بشی بگو حسین❤عاقبت بخیر بشی بگو حسین❤
اخه هر چند سال میفته شب جمعه بعدش هنوز خروج سفیانی در ماه رجب نشده جنگ جهانی ، خسف و خورشید گرفتگی ت ...

شما صحیح میفرمایید ، ❤

ولی بیاید دعا کنیم و امیدوار باشیم 

حتی اگه دعا های ما یک ثانیه ظهور اقا رو جلوتر بندازه بازم خیلیه 

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
شما صحیح میفرمایید ، ❤ ولی بیاید دعا کنیم و امیدوار باشیم  حتی اگه دعا های ما یک ثانیه ظهور ا ...

ان شاءالله ولی سال ظهور سال فرد مثل یک سه هفت نه وان شاءالله نزدیک

💔افسوس که این مزرعه را آب گرفته ، دهقان مصیبت زده را خواب گرفته ، افسوس از این عمر گرانمایه که بگذشت ، ما از سر تقصیر وخطا در نگذشتیم

الهی اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب (س)

ای خدااا قسمت میدم آقامون رو بیار 

قسمت میدم خدا

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
ینی چطور صدایی

ابو بصیر از امام باقر روایت میکند : منادی از آسمان به نام قائم سر میدهد و از مشرق تا مغرب صدایش را میشنوند . از ترس آن صدا هیچ خوابیده‌ای نمیماند مگر اینکه بیدار شود و ایستادگان همگی مینشینند و نشستگان همه برمیخیزند. 

خدا بیامرزد هرکه از این صدا عبرت بگیرد . صدا صدای جبرئیل است و .....

اللهم عجل لولیک الفرج 🌷

اگه خدا بخواد میتونه تو یه شب نامه ظهور آقا رو امضا کنه 

بدون اینکه سفیانی و .... اتفاق بیفته 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲