بچه ها با یه اقایی اشنا شدیم گفت که فارکس انجام میدخ و رایگان صفر تا صد بهم اموزش میده سما تجربه ای چیزی از فارکس و بیتکوین و ارز دیجیتال و اینا دارید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من همسرم تا حرفه ای شد با دلار 10-15تومنی حدود 10000دلار آموزش خرید 😖
چه خبره؟؟؟؟؟؟
کل اموزش های ارز دیجیتال، فارکس و متاورس ، کانال سیگنال دهی و کلی خدمات دیگه توی سایت vstplus.org
155دلار
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...
چندین دوره مختلف گرفت یکی ترید یکی فیوچرز یکی بازار معالمه فقط مختص به ی چیز نبود صفر تا صد تمام ارز ...
بازم ۱۰هزار دلار خییییلیه...
البته برا اموزش و یادگیری هر علمی هرچه هزینه کنی ضرر نداره
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم. لطفا با من مدارا کنید. من غرق غم، اضطراب،احساس سختی و فشار، ناراحتی، بی حوصلگی، و در عین حال تلاش می کنم این نخ نازک بریده نشه و شرایط را هندل کنم. با من مدارا کنید...