2777
2789
عنوان

عروس خالم خیلی رو مخمه بیاین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2051 بازدید | 103 پست
من مادر شوهر ندارم 😂

باتوجه به نگرش و دیدگاهت یه نوکری بلاخره الان نه بعدا و احتمالا دستگاه تولیدمثل بهت تبریک میگم خیلی ب خودت احترام میذاری

قرار بود الگو بشم درس عبرت شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود نیست  ولی من ماه پیش یک جراحی داشتم و میتونم بهونه کنم  در ضمن من ازدواج کردم و ما ...

خانمی از یه دبیر یا ب اصطلاح خانم دکتر بعیده اینطور صحبت کردن ک بگه نوکره. خودتم نوکری پس

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
ایشون به عنوان یک مهمان دارن همچین نظری میدن. رفتن مهمانی و عروس خانواده رو به باد تحقیر گرفته چون ا ...

منم برم مهمانی ببینم مادر شوهره ب عروس بگه فلان کار رو برام بکن و اون انجام نده میرم تعریف میکنم..همه همینن فاز روشن فکری بر نداریم

همچین عروسی لایق تحقیره ب نظر من...شان خودش رو نشون داد

من دبیر بودم ولی انصراف دادم و یک سال تموم خوندم و قبول شدم 

کمتر از یک سال هم فرهنگیلن خوندی هم انصراف زدی و هم خوندی پزشکی در اومدی؟؟؟؟؟؟

تاپیکاتووی نگاهی بنداز حداقل 

میبینم به همه هم حسادت میکنی از جمله خواهر خودت

کی ازدواج کردی که متوجه شدی مادر شوهر نداری؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

آره انصراف دادم و با افتخار دانشجوی سال اول پزشکیم

بااحترام  بهت بگم این طرز صحبت ی خانم دکتر نیست

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
کمتر از یک سال هم فرهنگیلن خوندی هم انصراف زدی و هم خوندی پزشکی در اومدی؟؟؟؟؟؟ تاپیکاتووی نگاهی بند ...

من وقتی انصراف دادم پدر و مادرم نمیدونستن و یواشکی درس خوندم دور از چشم بقیه

دیگه لازم نمیبینم چیزی بهت توضیح بدم 

باشه ولی رو املات کار کن حتما 🥺🤣

حیف بیمارانی ک بعدها قراره زیر دست تو باشن،،