2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی + تجربه

482 بازدید | 28 پست

سلام خانوما من امروز ۳۹ هفته و ۲ روز هستم ماما خصوصیم برای شنبه برگ بستری داده ولی من نه دردی دارم ، نه چیزی و دو روز پیش هم که معاینم کرد گفت دهانه رحم کاملا بسته اس ، حالا تا شنبه بازم بسته باشه دهانه رحم من بستری شم چجوری بچه به دنیا میاد دهانه رحم چطوری باز میشه لطفا اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه

زیر ۲ سانت باشی قرص زیرزبونی میدن و کیسه ابو پاره میکنن چندبارم هی امپول فشار میزنن و ورزش میکنی

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سزارین بودم کامل خبر ندارم ولی دهانه رحم وقتی باز میشه که درد زایمان شروع بشه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
آمپول فشار میزنن ۳یا۴ ساعت بعد زایمان کردی ولی عزیزم سعی کن نزدیکی کنی این چند روز و دوش آب گرم و پی ...

پیاده روی میکنم ، قرص گل مغربی داده گفته هر ۸ ساعت بخور ، و شربت خاکشیر و گلاب و زعفران گفته درست کن بخور تو خونه ام هی راه میرم ولی بازم هیچی به هیچی آمپول فشار میگن خیلی سخته زایمان کنی 

پیاده روی زیاد کن. روغن زیتون هم زیاد بخور، با جارو دستی خونه رو جارو کن حالتی ک رو دستشویی میشینین.

پیاده روی میکنم ولی زود خسته میشم انگار بهم وزنه وصل شده شکمم خیلی اومده پایین؟

الان حس میکنم حرکتاش کم شده چیکار کنم؟😢😢

برید بیمارستان اگر گفت برو بگو یه نوار فشار جنین ازم بگیرید بچم حرکتش خیلی کم شده اینطوری مشخص میشه وقته زایمانته یا نه 

زن داداش منو داشتن میفرستادن خونه من اصرار کردم برای نوار خلاصه همون شب بستری شد فردا زایمان کرد