2777
2789
عنوان

مهریه به اندازه توان باشه یا نه

361 بازدید | 16 پست

سلام

من تو یه کروهی درباره حقوق خاتواده مطالبی خوندم

بحث خیلی طولانی بود خلاصشو میگم

آقایونی که تجربه مهریه دادن داشتن میگفتن پول زوره

خانمها میگفتن حقمونه، از اول اگه دیدید سنگینه باید به حد توان قبول میکردید

آقایون میگفتن خب خانما حاضرن با مهریه در حد توان مثلا سکه به اندازه ۲۰۰ ۳۰۰ میلیون تومن ازدواج کنن

خانما میگفتن نه، باید اونقدر زیاد باشه که نتونه بده

آقایون میگفتن موقع عقد خونواده خانم گفته ما که نمیخواهیم بگیریم فقط چون رسمه میذاریم

خانما میگفتن خب حقوق برابر بدید مهریه کم بذارید

بعد یه سری دیگه گفتن نه حقوق برابر کافی نیست، طلاق بده چیزی دستمونو نمیگیره

هم حق طلاق بدن هم مهریه

آقایون میگفتن خارج کشور حقوق برابر هست وظیفه هم برابر هست تازه تنصیف اموال واسه جفتشونه، اما ایران همه وظایف واسه آقایونه

در کل این بحث به نتیجه نرسید و آخرش به هم توهین میکردن

ولی واقعا واسم سوال شد این مسائل تناقض نداره؟ بدون تعصب بخواهیم نظر بدیم چی درسته چی غلط، هر دو یه سری چیزا رو درست میگن

متاهل

من ترجیحم حقوق برابر و مهریه اندازه مهر همسرم بود

یعنی مهریه رو هدیه می دونم 

ولی مهریه در طلاق مهم نیست

در ارثیه مهمه 

قانون ارث هم که میدونید داغونه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ما ایرانیم  مهریه در حد پول ی خونه خوبه

خب الان خیلی از پسرها خودشون خونه ندارن، بعضیا باباشونم مستاجرن

چیزی که نداره رو مهر کنه؟

بعد میگیم نداشتی چرا امضا کردی، حقمو بهم بده

متاهل

بنظرم اگه همه مسئولیت خونه به دوش زن نباشه و مسئولیت بیرون به دوش مرد 

هردو کار کنن که بعد طلاق چشمشون به پولای اون یکی نباشه 

و هر حقی مرد داره زن هم باید داشته باشه 

و حضانت بچه ها با کسی که شایستگی داره باشه 

این مشکلات پیش نمیاد 

کسی که خانه داره و فرصت پول دراوردن رو از خودش گرفته و بجاش به زندگی و بچه ها میرسه و درامد نداره درسته بعد طلاق بی پول و درمونده بشه ؟؟ مجبوره مهریه بگیره 

یعنی چه قانون‌ارث داغونه

یعنی خانم از شوهر ارث اندک میبره

اون موقع اول مهریه رو بر میدارن 

ولی اقا در هر وضعی حداقل یک دوم ارث خانم رو میبره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
خانم یک هشتم آقا یک چهارم فکر کنم اینجوری باشه

اقا نصف

و اگر خانم وارث دیگه ای نداشته باشه همه ارث خانم

خانم یک چهارم اگر بچه نداشته باشه

یک هشتم اگر اقا بچه داشته باشه

از نظر منم مهریه، تبعیض برای مرده. به عنوان یک زن با حق طلاق و تصنیف اموال موافقم اما با مهریه نه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

اقا نصف و اگر خانم وارث دیگه ای نداشته باشه همه ارث خانم خانم یک چهارم اگر بچه نداشته باشه یک هشت ...

درسته

آقا یک دوم

خانم یک چهارم

اگه بچه داشته باشن آقا یک چهارم خانم یک هشتم

متاهل