2777
2789
عنوان

افطار چی دارین خانم گلای مهربون

| مشاهده متن کامل بحث + 1014 بازدید | 63 پست
واچرا

بخدا اسمشون ک میاد تپش قلب میگیرم انگار میندازنم توی زندون یطور خیلی بدی میشه حالم وجودمو میندازن توی قفس انگار..دیدی جایی میخوای بری دلت پر میزنه یا از ته قلب خوشحالی و راضی.ولی تا اسم اینا میاد یا میخوام برم خونشون انگار قلبمو فشارمیدن حس بدی میگیرم

در نهایت دختری که قدرشو ندونستی...عشق خودشو پس میگیره و به خودش میده،،و یک روزی،یک نفر بهتر از تو،دوستش خواهد داشت...به هرشیوه ای که تو نتونستی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رشته نذری چی هست؟؟؟برای منم دعا کن....دعا کن دخترم بتونه نمونه دولتی بره....پسرم بره تیزهوشان🙏

اشرشته.چشم عزیزم دعاتون میکنم الان دارم هم میزنم

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
بخدا اسمشون ک میاد تپش قلب میگیرم انگار میندازنم توی زندون یطور خیلی بدی میشه حالم وجودمو میندازن تو ...

میفهمم چی میگی... منم دلخوشی ازشون ندارم ولی بخاطر شوهرم ک دلش نشکنه باهاشون رفت و امد میکنم

واسه حاجات منم دعا کنید قبول باشه نذر تون التماس دعا

چشم مننون

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
شما پسرتون پایه چندمه؟ خودش علاقه داره به تیزهوشان؟ 

پایه ششم......فعلا که داره کتاباشو میخونه گلم......فک نکنم خیلی مشتاق باشه.....بیشتر دوست هئیت امنایی بره که اونم آزمون ورودی داره.

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
اشرشته.چشم عزیزم دعاتون میکنم الان دارم هم میزنم

خدا قبول کنه......مرسی گلم....شماهم حاجت روا بشی

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
😂پس سه چهار تا کاسه شو من جدا برمیدارم گفته باشم

توبیا اصلاهمشوبردار

پایه ششم......فعلا که داره کتاباشو میخونه گلم......فک نکنم خیلی مشتاق باشه.....بیشتر دوست هئیت امنای ...

پسر منم پایه ششمه الان مدرسه غیر دولتی میره ولی نه ازین معمولیا ازین مدارسی که اولش آزمون ورودی میگیرن برای ثبت نام و هر دو سه ماه آزمون مبتکران و خلاصه رتبه بندیش بالاست اما متاسفانه پسرم علاقه ای نشون نمیده برای تیز هوشان میگه همش باید بخونیم یک سره منم خیلی دوست داشتم ثبت نامش کنیم ولی خودش علاقه نداشته باشه چه فایده همین مدرسه که میره الان دبیرستانشم هست واسه سال آینده ش که پایه هفتمه 

واسه همین پرسیدم ببینم پسر شما علاقه داره خودش واسه تیز هوشان و چطوری علاقه مند شده

ان شاالله موفق باشه