2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی شما همسرتون مثل خودتونه؟ شات

| مشاهده متن کامل بحث + 4130 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگ هیچی پس  خدا حفظشون کنه  براتون دعا میکنم تازه ب شوهرمم گفتم ی دوست ن ...

فداتشم مرسییی😍😘 بوس

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

اره خیلی دارم اذیت میشم  دست خودمم نیست اصلا مثلا دیشب گفت من داخل خونه احیا میگیرم  کل ...

پس جدا شو که نه خودت اذیت بشی نه اون

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
پس جای امید زیاده به نظرم زیاد پاپیچشون نشین و مداوم تذکر ندین دیکه وقتی بعضی روزهارو می گیرن یعنی ...

چقدر بهم امید داد پیامتون

اخه میدونین نامزدم ادم بدی نیست غیر مذهبی نیست

از ساعت سه میره سر کار واسه افطار در حد ربع ساعت میاد خونه افطار میکنه باز میره روزایی که روزه هست

چند شب پیش بدون اینکه من حرفی زده باشم با خوشحالی اومد گفت دیشب نماز شب خوندم 

به با یه بچه آویزون اینو اون بشه به شما آدمایه  احساسی چی میرسه!!!!😒

سر اینکه گفته هر وقت دلم میخواد روزه میگیرم؟؟ 

ببخشیدا چطور اجازه میدین واسه همه تایین تکلیف کنین چجوریه اگه یکی بگه روزه نگیر همه میپرین بهش ولی برعکسش باشه حقتونه بگین روزه بگیرو فلان؟! این چطور احترام به عقایدیه ک دو طرفه نیست .

اسی ما وقتی ازدواج کردیم از لحاظ مذهبی انقد متفاوت بودیم البته نماز میخوند ولی خیلی اعتقاداتش ضعیف بود من اصلا کاری بهش نداشتم خودم انجام میدادم و هر جا میپرسید با دلیل و سند و مدرک براش توضیح میدادم الان که ۶ سال از ازدواجمون میگذره به حدی تغییر کرده که از منم مذهبی تر شده باورم نمیشه هنوزم ولی خدا شاهده من حتی یک بارم بهش نگفتم روزه بگیر نماز بخون خدا خودش یه کاری کرد شبیه هم شدیم

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر
زندگیشون سر هیچی خراب شه چی بهت میرسه؟؟؟

زندگی ندارن که هنوز ، حتی عقد هم نیستن . دوره نامزدی برای همین چیزاس دیگه ، که بشناسن همدیگه رو و ببینن با هم کنار میان یا نه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
چقدر بهم امید داد پیامتون اخه میدونین نامزدم ادم بدی نیست غیر مذهبی نیست از ساعت سه میره سر کار وا ...

به قول یه عزیزی آدما بد نیستن فقط بلد نیستن...

انگیزه خوب خیلی کمک میکنه تو این راه آدم رو.

وقتی سحر با شور و شوق غذای خوشرنگ( حتی ساده باشه) کنار کسی که بهت انرژی میده بخوری  معلومه تموم روز خوشحالی و با عشق روزه میگیری

سر اینکه گفته هر وقت دلم میخواد روزه میگیرم؟؟  ببخشیدا چطور اجازه میدین واسه همه تایین تکلیف ک ...

اولا تعیین نکردم نظر دادم فقط مشکل روزه رو نگفتم اول شما مطلب رو درک کن نمیتونی درک کنی چی گفتم وقت منم نگیر!!

گفتم از الان داره خط و نشون و راه خودش رو جدا میکنه اگه قرار بر این بود که احترام بذاره برای حرف استارتر اینجور پی امی نمیداااد!!

الان کامل باز شد مطلب یا هنوز میخوای بچسبونی به روزه!!!؟

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍