2777
2789
عنوان

خانوما منظوره این پیامو میدونین؟

156 بازدید | 5 پست

من میخوام کاره تایپ صوتی رو شرو کنم این پیامو برام فرستاده 

حالا این کد پرسنلی و اشتراک دائمی ینی چی؟

برای ورودت باید کد پرسنلی مجموعه رو خریداری کنی❤️ اشتراک دائمی هست ک شما میتونید مادام‌العمر ازش استفاده کنید  تا هر زمان بخاید مبلغ ۱۰۰ هزار تومن  

اشتراک ۴ ماهه داریم ک هر ۴ ماهه یبار شارژ میشه مبلغ ۷۱ هزار تومن

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

هیچی پول میگیرن شرایطی میذارن که بیخیال بشی پولت هم می‌ره پی کارش

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم میگن این‌کارا همشون کلاه برداریه ک‌پول میخان اولش

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

گفته باید کد بخری بعد شماره پرسنلی همون کد هست که بهت میده..

همش بخاطر پول هست اسمش خیلی مهم نیست..

کارکنان رسمی دولت کد پرسنلی دارن اینا چقدر سوء استفاده میکنن از  عنواوین رسمی ...

ایرادی نداره  بخرید اگر مطمعن هستی از اون مجموعه

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com