2777
2789
عنوان

این چیههه

130 بازدید | 15 پست

این پیام توی ایتا برام اومده یه برنامه هم برام فرستاده که کد را داخلش بزنم 

سلام مامور تحویل نامه قضایی هستم احظاریه داشتین تازه منتقل شدم منطقه شما نتونستم ادرس خونتون رو پیدا کنم  کد پیگیری انلاین شما : کد را حذف کردم این بود اجازه ندارم نامه دادگاه رو باز کنم و عکسشو بفرستم احظاریه سوم هست سریع پیگیری کنید چون نتونستم خونتون رو پیدا کنم شمارتون رو از روی نامه برداشتم گفتم اطلاع بدم بهتون اپلیکیشن پیگیری انلاین رو هم براتون میفرستم پیگیری کنید ببخشید دیگ موفق باشید
برای پیگیری کد رهیگیری کد را حذف کردم داخل اپلیکیشن زیر وارد کنید اطلاعات شاکی و ... رو میاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز نکن‌هکر‌هست

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

ولش کن ، مشکوکه، خواست پیدا کنه 

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 

به هیچ عنوان وارد لینک نشو

برو پلیس فتا هم گزارش بده مردمای دیگه رو بدبخت نکنه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️