2777
2789
عنوان

هیچکس تولدمو یادش نبود🙂💔

1212 بازدید | 21 پست

حتی کسی ک دوسش دارم یادش نیست دارع دعوا میکنه باهام

خانوادم تبریکم‌نگفتن 

تنها تبریک دوستم گفت دقیق بعد ۱۲ شب

بجای خوشحال بود تو روز تولدم ناراحت ترینم هیچوقت اینطور نبوده تو این روز کلی تبریک داشتم خودم مال بقیه رو یادمع تبریک میگم ولی کسی بخودم نگفت درد داره😄

یک عدد کیوت🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی عزیزم منم اینطور بودم تولد سال پیشم با عشقم دعوا میکردیم 🙁ولی بزار من بهت بگم تولدت کلیییییییییی مبارک🥳🥳🥳دختر خوب درسته شرایط سخته اما نبینم ناراحت باشی

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

عزیزم شما وکلین؟ چطوره رشته حقوق بنظرتون برای یک خانم آینده خوبی داره منم خیلی علاقه دارم؟

نه هنوز وکیل نیستم

بله درحد پزشکیه

خیلی آینده داره

اگه تو کارت موفقم باشی 

پولشم خوبه

وکیل آینده⚖️👩🏻‍⚖️حقوقی هستم🥰 و تو دفتر وکالت مشغولم😍هرسوال حقوقی داشتید در خدمتم♥️🤍
نه هنوز وکیل نیستم بله درحد پزشکیه خیلی آینده داره اگه تو کارت موفقم باشی  پولشم خوبه

متاسافنه خانوادم مخاف این رشتن

میگن دشمن هات زیاد میشن اعصابت خراب میشه

ولی خودم واقعا علاقه دارم 

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه