2777
2789

بچه که بودم مامانم فرستاده بودتم پیش یه خانم معلم خیلی مهربون بصورت خصوصی باهام کار میکرد.. بعد چون خیلی خوش اخلاق بود خواه ناخواه جذب یادگیریش شده بودم..

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم  

من خودم بچه بودم علاقه داشتم میخوندم ولی بچه های الان به روش های جدید نیاز دارن چون شاید میلی نداشته‌باشن به قرآن خوندن ، مخصوصا بچه های بازیگوش و شیطون 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️

پسر من کلی شعر بلده ۴ سالشه 

اما اصلن همکاری نمیکنه قران بخونه فقط سوره کوثر بلده اونم بزور 

هی میگه نمیفهمم چی میگی🤦

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

چه تاپیک قشنگی  🥹🥹🥹🥹

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

فقط تکرار و تمرین.. صبر و حوصله زیاد.. گاهی یه آیه را ده بار میخونم میگم مامان شما بعد من تکرار کن

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

سلام

اجبار نباشه. خودم قرآن با صوت گوش میدم و بچه ام میاد کنارم و باهام میخونه فقط داد میزنه فکر میکنه قرآن همینه ولی تشویقش میکنم. نرم افزار قرآنی دانلود کردم. هم بازی هست هم قران.اسمش قطار قرآنی هست. دخترم دو سال و نیمه است ولی علاقه مند به قران هست و بهش یاد دادم قرآن رو ببوسه و اطرافیان خیلی تشویقش میکنن