2777
2789

من دختر ۲۴ ساله هستم.۱۱ سالم که بود کاملا خود ب خود و یهویی و یک شبه پاهام انگار از لگن جدا بشه وموقع راه رفتن لنگ میزدم.از پله ها نمیتونستم پایین بیام و حتی بدو ام.بعد چندماه کاملا یهویی وخود ب خود راه رفتنم درست شد وهمینطور از پله ها‌ خوب شدم.اما هنوز با گذشت ۱۳ سال ازاونموقع تاالان هنوز نتونستم بدوام.تمام دکترای تهران رو رفتیم.از عصب پاهام _سرطان_پوکی استخوان_ضعف پا_ ام اس_ونورو پاتی و مهره و ستون کمر_ بقیه ازمایشات هم گرفتیم و هیچ مشکلی نبود.اما هنوز هم نمیتونم بدو ام یا بعضی وقتها هنوز وقتی زیاد راه میرم انگار یهو زیر پام خالی میشه. و انگار بلد نیستم بدو ام. و تا قبل ۱۱ سالگی هیچ مشکلی نداشتم.علت چیه؟ هیچکسی تاالان متوجه نشده. فقط نوار مغز نگرفتم.چرا نمیتونم بدو ام؟تصادف یا اسیب هم ندیدم هیچوقت

عجیبه ولی حالا بازم خداروشکر که میتونی راه بری انشاءلله مشکلت حل شه به نظرم ی مدت برو ورزش شاید تاثیر داشت

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوار مغزتو بگیر شاید علت همونجاست

تنها چیزی ک نگرفتم همینه.میگم خدا منو تو موقعیتی قرار نده ک بخوام فرار کنم چون نمیتونم بدوام😂🤦🏻‍♀️ولی بخدا دلم تنگ شده منم کمی مثل بقیه بدو ام.دکترا گفتن هیچیم نیست