2777
2789
عنوان

چقد سخته با وجود عشق مجبور شی جدا بشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1772 بازدید | 100 پست
میفهممت منم گاهی کم میارم ولی نباید به اون فشار بیاری گناه دارن پسرا تو این اوضاع جامعه نشستیم تو خو ...

من شاغلم وقتم خیلی کم آزاده ولی به کنارش بودن احتیاج دارم و اونم گفت الان نمیتونه منم گفتم نمیخوام دارم اذیت میشم

فکر کنم الان ازم متنفره چون برا خداحافظی پیام دادم گفت فقط به حال خودم رهام کن وگرنه انقد فشار رومه بلایی سر خودم میارم

همه چی بهم ریخت...

Nurse🏥
فقط ترس دارم از اینکه بعد اینهمه سال انتظار برم تو زندکی بگذرم از شهر و خونوادم و اونجام اذیت شم می ...

ببین ازدواج کلا مثله ی هندونه نبریده میمونه نمیدونی شیرینه یا ن، تو بگو یکی از پسرا فامیلتون مثلا ازدواج کنی خانوادشو میشناسی فرهنگشون میدونی چطوریه اما تا زیر ی سقف نرید نمیتونید بفهمی چیه و جطوریه.

من و شوهرمم دوسال همو میخواستیم و با هزار زور و ضرب رسیدیم بهم من فک میکردم کامل دیگ میشناسمش ولی وقتی رفتیم زیر سقف دیدم ای بایا بازم هنوز خوب همدیگرو نمیشناسیم بعد دوسال دوستی.

فقط از نظر فرهنگی اگ مشکل نداشته باشیدخوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه عشقتون دو طرفه ست و برات تلاش میکنه از دستش نده مگه آدم چند بار عاشق میشه..منم ۳ سال تو رابطه ای بودم فقط یه ساعت فاصله داشتیم تو ۳ سال یه بار دیدنم اومد

سر همین کات کردم

خیلی سخته دوری ولی نبودنش سخت تره سعی کنید سریعتر ازدواج کنید

۷_۸ ساعت من که نمیتونم برم اونم چندماه یه بار درحد چند رور میاد دیدنم البته مجازی نبوده دوستیمون ب ...

مام اینجوریم

تازه ما سالی ییار همو میبینیم

اگ دوسش داری این دلیل خوبی نیس برا جدا شدن

نگران‌نباشید.بلاخره این‌روزام میگذره‌و روزای سخت‌تری میاد.
خب چرا صبر نمیکنی  اون چرا همش میگه صبر کن  چرا یه کاری نمیکنه ؟ مثلا بیاد جلو یه حلقه ب ...

چون الان سربازه و از طرفیم خونواده من سطح مالیشون بالاتره میگه غیرممکنه قبول کنن اگه م قبول کنن من چجوری وقتی نه کارم اوکیه نه سربازیم تموم شده تورو وارد همچین زندگی کنم

Nurse🏥
من شاغلم وقتم خیلی کم آزاده ولی به کنارش بودن احتیاج دارم و اونم گفت الان نمیتونه منم گفتم نمیخوام د ...

اون كه خودش پيام ميده 

ولي كلا بعد ازدواج مهمه قبلش كه ميگذره ديگه بابا ارتباطات كه زياده مجازي 

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami
اگه از نظر شخصيتي قوي هستي برو حله  ولي اگه من مثل من احساسي و زود رنج و ….سال اول فقط اشكه ول ...

خب من ۴ سال دانشگاه شهر دیگه زندگی کردم ولی این بحث یه عمره 

نمیدونممم اصلا

Nurse🏥
حدودا یکسال و چندماه زمان میخواست واقعا اینم جزو دلیلام بود که نه من میتونستم بکنم از شهرم نه اون ...

همون اول رابطه باید به اینا فکر کنین قبل اینکه وابستگی پیش بیاد

چرا زدین زیرش؟

معمولا زن میره شهری که مرد هست

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
چون الان سربازه و از طرفیم خونواده من سطح مالیشون بالاتره میگه غیرممکنه قبول کنن اگه م قبول کنن من چ ...

اره ديگه بي منطق نميگه درسته پول خوشبختي نمياره اما نبودش هم مصيبته 

سوال پوستی داشتی درخدمتم @skincare_mahyarostami

چرا میگین صبور باشه و ادامه بده؟

من به عنوان کسی که شرایط مشابهتو دارم میگم دیگگگ اداااامهههه ندهههه

چن ماه دیگه میشه پنج سال

خستهه شدمم دیگگگگ

حسرت به دل موندم در عرض نیم ساعت اماده شم باهاش برم بیرون نه اینکه یه هفته قبل هماهنگ شیم کی بیاد کجا بیاد

خسته شدم انقد منتظر موندم وضعش خوب شه

لعنت به اون روزی که باهاش شروع کردم اصلااا ارزش نداره راه دور

چون الان سربازه و از طرفیم خونواده من سطح مالیشون بالاتره میگه غیرممکنه قبول کنن اگه م قبول کنن من چ ...

خب راست میگه الان وسط سربازی چیکار میتونه برات بکنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
اگه عشقتون دو طرفه ست و برات تلاش میکنه از دستش نده مگه آدم چند بار عاشق میشه..منم ۳ سال تو رابطه ای ...

واقعا تلاش میکرد هم سرباز بود هم تو دوتا کلینیک میرفت

هر ۳ ۴ ماه با اتوبوس که خیلی راهو طولانیتر میکنه میاد اینجا و کل پولی که اون ماه دراورده رو تو همون چند روز خرج میکنه که واقعا خوش بگذره به من

نمیدونم مرددم

Nurse🏥