2777
2789

وقتی سزارین کنی بعدش باید گریه کنی عزیزم، بعدشم دیگه الان الکی سزارین نمیکنن، مگ اینکه دکتر آشنا داشته باشی، یا اینکه دکتری که پول بگیره و انجام بده پیدا کنی که خیلی هم گرونه، ولی جدا از پولش، طبیعی دردش چند ساعته و سز شاید اولش بی حس یا بیهوش باشی ولی بعدش که به هوش بیایی تااازه متوجه میشی چه دردی داری که هیچ جوره هم خوب نمیشه، هفت لایه شکم رو پاره میکنن و میدون و کلی فشار میدن و تا یه هفته دولا دولا باید راه بری و دردش اصلا تمومی نداره و با هیچ آمپول و قرص و شبافی هم آروم نمیشه، و اون جای بخیه و مور مور شدنش هم تا آخر عمر باهات هست، برو پیش ماما صحبت کن تا روت کار کنه و راصی بشی به طبیعی که بعدا ازش ممنون میشی 

دلم برات تنگ شده جونم میخام ببینمت نمیتونم    کاشکی یروز بیایی پیشم و دیگه نری  
وقتی سزارین کنی بعدش باید گریه کنی عزیزم، بعدشم دیگه الان الکی سزارین نمیکنن، مگ اینکه دکتر آشنا داش ...

😢. می‌دونم اونم سخته اما درد بهتر از این همه استرسیه که من دارم.😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢. می‌دونم اونم سخته اما درد بهتر از این همه استرسیه که من دارم.😭

نه والا استرس الان فقط یه حس استرس هست ولی درد شدییید دردی هست که نمیتونی هیچ جوره ازش خلاص بشی 

نه والا استرس الان فقط یه حس استرس هست ولی درد شدییید دردی هست که نمیتونی هیچ جوره ازش خلاص بشی  ...

بنظرم این به دکتر بستگی داره من دورو برم سزارین یاد دیدم که مشکل خاصی نداشتن

بنظرم این به دکتر بستگی داره من دورو برم سزارین یاد دیدم که مشکل خاصی نداشتن

منم مشکل خاصی مثل عفونت یا مشکل دیگه ایی نداشتم فقط درد جای بخیه هام خیلی درد بدی بود، چون از تو شکم هم هفت لایه داخلی بخیه هست، خوب مشخصه که درد شدیدی رو باید تحمل کرد. وگرنه بعد از ده روز رفتم بخیه هام رو کشیدم بدون هیچ عفونت یا مشکل دیگه ایی، بهر حال، هر کاری میکنی امید وارم به سلامتی نینیت رو دنیا بیاری و تصمیم درست رو بگیری عزیزم. 

منم مشکل خاصی مثل عفونت یا مشکل دیگه ایی نداشتم فقط درد جای بخیه هام خیلی درد بدی بود، چون از تو شکم ...

انشالله هر چی که صلاحمه. ممنونم به دعای شما 🌹🙏🏻

خیلی هم عالی از گلپایگانی راضی بودین؟ از هزینه ی الانش خبر دارین؟

بله رسیدگی شون واقعا عالی بود. الان رو نمیدونم اما اونموقع هزینه زایمانم ۷/۵ شد(اردیبهشت ۱۴۰۲) هزینه دکترم هم ۲/۵ که از همه دکترها کمتر بود.