2777
2789

سلام

میشه اگه کسی امشب حرم امام رضاست برای همه و چند نفری که میگم از ته دل دعا کنه؟

برای...

خدیجه برای سلامتی کاملش و آرامش دلش و حاجت روایی ....

علی برای سلامتی و حاجت روایی و آرامشش

داود برای سلامتی و سربه راه شدنش

فاطمه برای سلامتی و خوب موندن زندگیش و بچه دار شدنش

کوثر برای سلامتی و آرزوهای دلش

و همه مریضا و داغدیده ها و چشم انتظارا

و زهرا برای سلامتی و حاجت رواییش 

ممنونم ازتون 

الهی حاجت روا بشین🌹

به نیت حاجت روایی همگیمون

اللهم صل علی فاطمه وابیها وامها وبعلها وبنیها  وسرالمستودع فیها بعددما احاط بهی علمک

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

لطفا برای سلامتی ایمانعلی و مادرش دعا کن

و برای سلامتی پدر یکی از همسایه هامون که بیمارستانه

و برای یکی دیگه از همسایه هامون که پارسال این موقع سالم بود و امسال قطع نخاع شده 

دعا کن خدا بایه معجزه بزرگ همه مریضا رو شفاء کامل بده

مرسی🌹

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم عزیزم بیادت بودم ولی فراموش کردم تگت کنم طاعاتت قبول❤😊

سلام خوبی عزیزم؟

طاعات و عبادت شمام قبول باشه ان شاءالله

ممنونم از لطفت مهربون🌹

حرم امام رضایی الان؟

چشم عزیزم بیادت بودم ولی فراموش کردم تگت کنم طاعاتت قبول❤😊

منم دعا کن خیلی محتاجم  هم برای خودم هم برای خانواده ام ،   سلامتی مادرمم دعاکن مرسی 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
تروخدا برا منم دعا کنین به اسم هانیه که آزمون رو قبول شم

الهی آزمونت رو قبول بشی و موفق باشی عزیزم💜

منم دعا کن خیلی محتاجم  هم برای خودم هم برای خانواده ام ،   سلامتی مادرمم دعاکن مرسی

عزیزم الهی همیشه سالم و شاد و در آرامش کنار عزیزانت باشی و مامانت همیشه سالم سالم سالم  کنارت باشه....الهی آمین💜

توام برای سلامتی مامان بابام دعا کن

مشهد نیستم ولی دعا میکنم امام رضا همه حاجت هاتون رو  روا کنه🤲♥️

ممنونم ازت مهربون💜

الهی خودتون هم حاجت روا و سالم باشید همیشع کنار عزیزانتون💜

عزیزم الهی همیشه سالم و شاد و در آرامش کنار عزیزانت باشی و مامانت همیشه سالم سالم سالم  کنارت ب ...

مرسی خاهر بابت دعای قشنگت 

چشم حمد میخونم براشوون نفری ❤ 

انشالله خدا همیشها  براتون خوش خرم و سلامت بخاد  در کنارهم  

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
مرسی خاهر بابت دعای قشنگت  چشم حمد میخونم براشوون نفری ❤  انشالله خدا همیشها  براتو ...

ممنونم ازت ❤❤❤

نه نه من مشهد نیستم واسه دوستم چمنگل گفتم چشم دعا میکنم منظورم دعا و خواسته هاش بود  ولی ان شالله به برکت این شب عزیز به خواسته هات برسی عزیزم