2777
2789

سلام مامانای گل وباتجربه.

یه کمک خواهرانه ازتون میخوام.

پسرم سه ماه ونیمشه همش توی بیداری نق میزنه گریه میکنه اگه یه دقیقه دیر بلندش کنم از ته دل گریه میکنه به حدی که نفسش بند میره یجوری که آدم احساس میکنه داره لج میکنه شاید بگید تو این سن بچه لج نمیدونه چیه.

منو جاریمو خواهرشوهرم هر سه باهم بچه هامون بدنیا اومد و با هم یکی یه ماه فاصله سنی دارن.بچه من از اونا کوچیک تره.

وقتی میرم خونه مادرشوهرم بچم انقد بیقراری وگریه میکنه که مدام با اون دوتا مقایسش ومن ناخواسته ناراحت میشم.

چکار کنم بچم آروم بشه؟؟توروخدا کمک😭😭🤯🤯

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کولیک دل پیچه نداره؟ 

داره ولی کولیکش با قطره قابل کنترله.

گریه هاش مال اینه که اصلا نمیشه بوسش کرد یا دست بهش زد یا باهاش بازی کرد مادرشوهرم که بوسش میکنه انقد گریه میکنه که بنده خدارو پشیمون میکنه

[QUOTE=284977312]حتما ی دردی داره  قنداق پیچ میکنی؟ [/QUOTEگریه هاش بیشتر مال اینه بوسش میکنی یا دست بهش میزنی اصلا نمیشه باهاش بازی کرد همش گریه میکنه.

دوروز اول قنداق کردم زردیش رفت بالا دیگه نکردم

وا چه مقایسه ای مگه قراره همه مثل هم باشن پسر من این گریه و سیاه شدنش اون دوماه اول بخاطر کولیک بود

نمیدونم والله فقط بلدن دل آدم رو بشکنن.

هی شوخی شوخی میگن اصلا ازت خوشمون نمیاد همش گریه میکنی