2777
2789
عنوان

خستم.

355 بازدید | 103 پست

بچه ها خیلی حالم بده نمیدونم چرا ،امشب دیگه نخواستم تحمل کنم روزمو با قرص شروع کردم چندتای اول رو ک‌خوردم نمیدونم چرا بیخیال شدم هنوزم افطار نکردم و اشتها ندارم:) دارم میمیرم نمیدونم واقعا چی‌بگم یا اومدم اینجا اصلا چیکار

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

خدا هواتو داره 

توام مواظب خودت باش 

یه چیزی بخور حالا 

بخوری یا نخوری خودت اذیت میشی...معده ات ناراحت میشه...

خودتو اذیت نکن

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا خسته ای و ناامید؟ امشب شب از ناامیدی در اومدنه....هنوزم وقت داری

من هرروز دارم دعا میکنم و تلاش میکنم ادم خوبی باشم..‌.ولی امشب نمیدونم چرا حتی حال دعا کردن هم ندارم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
خدا هواتو داره  توام مواظب خودت باش  یه چیزی بخور حالا  بخوری یا نخوری خودت اذیت م ...

چیزی درست نمی شه حالم خوب نمی شه فقط داره بدتر میشه، اشتها ندارم از معدم تا گلوم میسوزه

من هرروز دارم دعا میکنم و تلاش میکنم ادم خوبی باشم..‌.ولی امشب نمیدونم چرا حتی حال دعا کردن هم ...

چقدر خوب 

خدا تلاشتو میبینه 

مزد تلاشت حال خوبته 

دیر یا زود میاد سراغت

چیزی درست نمی شه حالم خوب نمی شه فقط داره بدتر میشه، اشتها ندارم از معدم تا گلوم میسوزه

یه مقدار اب ولرم بخور 

راه گت باز شه 

بابت قرص وردن با معده ی خالیت بدنت داره اذیت میشه...

پاشو یکم آب گرم بخور 

اگر دوس داری حالت بهتر شه

چقدر خوب  خدا تلاشتو میبینه  مزد تلاشت حال خوبته  دیر یا زود میاد سراغت

قبلا فقط فکر خود کشی بود نمیدونستم انقد بهش نزدیک میشم :)

شاید شد 

مگه از فردا و فرداها خبر داری؟

یه مقدار اب ولرم بخور  راه گت باز شه  بابت قرص وردن با معده ی خالیت بدنت داره اذیت میشه. ...

خوردم فایده نداشت 

قبلا فقط فکر خود کشی بود نمیدونستم انقد بهش نزدیک میشم :)

خودکشی فقط جسمت رو ازت میگیره 

و با این کار به خدا ثابت میکنی 

امیدتو بهش از دست دادی...

شاید شد  مگه از فردا و فرداها خبر داری؟

مگه آدم میتونه خودش رو ول کنه بره؟ چجوری میشه از دست خودم‌ راحتشم؟

خودکشی فقط جسمت رو ازت میگیره  و با این کار به خدا ثابت میکنی  امیدتو بهش از دست دادی...

فقط ادامه دادن خیلی سخته ، نمی تونم تمومش کنم ولی واقعا دیگه کشش ندارم 

چرا امشب نرفتی جایی؟ خیلی حالت بهتر میشه اگر توی مراسم ها شرکت کنی...

از دیروز ساعت چهار بیدار بودم تا ساعت هشت امشب دانشگاه بودم خسته بودم از خستگی نمیتونستم بخوابم، ی بحث بیخودی شد بهمم ریخت گرفتم خوابیدم تا یکم‌پیش...مامانم اینا خودشون رفتن