2777
2789
عنوان

خستم.

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 103 پست
از لحاظ معنوی رو نمیدونم ولی از لحاظ مالی  باید پدرت دربیاد تا بتونی به ی موقعیتی برسی ولی آخر ...

برای همینه خدا میگه زندگی توی  دنیا لهو و لعبه....ینی بازیه و بازیچه...

معنوی خییییلی ها رشد کردن با گذر زمان با تلاش با بالا رفتن سن اشون تحربه کسب کردن هاشون 

من در تمام عمر اینگونه سفر کردم "گیلان به سمت مشهد وگیلان به سمت قم"
برای همینه خدا میگه زندگی توی  دنیا لهو و لعبه....ینی بازیه و بازیچه... معنوی خییییلی ها رشد ک ...

نمیدونم چرا کلا حال ندارم از هردو طرف چ مادی چ معنوی تلاش کنم 

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چرا کلا حال ندارم از هردو طرف چ مادی چ معنوی تلاش کنم 

همه چیز دست خداست....بعد دست خودت...از خدا میخوام برات انگیزه بسازه...ان شالله خیر از جونیت ببینی

مزاجت باید اصلاح شه...سبک زندگیت تورو به روز انداخته

میدونم بخاطر سبک زندگیمه ولی واقعا انرژی ایجاد تغییر هم ندارم حداقل الان ندارم

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.
 میدونم بخاطر سبک زندگیمه ولی واقعا انرژی ایجاد تغییر هم ندارم حداقل الان ندارم

منتظر نمون....همین الانم نوزده سال رفت....باقیش رو خودت به دست بگیر...

همه چیز دست خداست....بعد دست خودت...از خدا میخوام برات انگیزه بسازه...ان شالله خیر از جونیت ببینی

حتی همینو الانشم نمیدونم بخاطر شوک عصبیه که وارد شده یا قرصا، انرژیم تموم شده حال تکون خوردنم ندارم

ان شالله هرجا هستی موفق باشی.من کم کم دارم میرم  دعای خیرم همراهته  خوشحال شدم از هم صحب ...

ممنونم برای امشب ❤ شب خوبی داشته باشی 

ایتادارم فقط.....ویسگون هم دارم البته

Narges20_04 اگه دوست داشتی ایتا پی بده