2777
2789
عنوان

چه حال و هوایی 🥲 عکس

207 بازدید | 15 پست

درسته اشک می‌ریزی ولی هیچ وقت اینقدر حالت خوب نبوده!!!

نمیدونم تجربه کردید یا نه احساس سبکی ارامش حال خوب حضور خدا بخشش خدا 🥲

کاربری دست دو نفره نه به انتظار کسی ! نه انتظار از کسی ! خودم میتونم مثل ماه بدرخشم🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو میشه هر لحظه و همیشه حضورشو در زندگی حِس کرد و زمانی نیست که خدا کنار ما نباشه و این حقیقت رو به روشنی میشه دید....تموم این عالم زیر سایه ی رحمت و بخشش و لطف و عشق خداست....

سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید.                                            https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
باز خوبه خدا بعضیارو میبخشه، منو که هیچوقت نمیبخشه

گناهه ناامیدی شما بزرگترازگناهاتونه میبخشه بگین خیلیارو امشب بخشیدی ومیبخشی منم ببخش باید خواستنو بلد باشی باادب بودن توخواستن تواجابت دعا خیلی مهمه 

این چه حرفیه خدا توی قرآن گفته هیچ گناهی نیست حتی کبیره که خدا نبخشه

کاربری دست دو نفره نه به انتظار کسی ! نه انتظار از کسی ! خودم میتونم مثل ماه بدرخشم🌙

تو گوگل بزن گناهان کبیره یکیشون ناامیدی از رحمت خداست🥲

....الان ینی گناهام بیشترم شدن.. چی بگم..

تو که نمیدونستی ناامیدی گناهه پس واست گناه نمی‌نویسند بدونی گناهه و از قسط انجام بدی گناهه

تو که نمیدونستی ناامیدی گناهه پس واست گناه نمی‌نویسند بدونی گناهه و از قسط انجام بدی گناهه

اگه حواسم نباشه بازم انجامش بدم چی؟ شرایطم جوریه که میدونم حواسم نباشه م انجامش میدم ناخواسته

اگه حواسم نباشه بازم انجامش بدم چی؟ شرایطم جوریه که میدونم حواسم نباشه م انجامش میدم ناخواسته

همین که ناراضی از خودت و گناهت یعنی خدا بخشیدت‌ بعضیا گناه میکنن میگن بدترش ام میکنم خوب کردم ...

خدا خیلی دوست داره تو از خیلیا بالاتری