2777
2789
عنوان

هرکسی تو سایت هست بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست

حاجت روا بشی انشالله 

❤خدایاااا خودت به عزیزام و خودم سلامتی وعاقبت بخیری تو هردو دنیا بده...دوستای گلم  میشه برای اینکه سلامتی وخوشبختی وعشق آرامش و رزق و روزی فراوون حلال تو زندگیمون داشته باشیم و  شر وبدی ازمون دورباشه یه صلوات مهمونم کنین؟؟؟ شما از خدا برام بخایین شما نفساتون حقه 😥😥اگه دعام کردین خبرم کنین  منم براتون آیه الکرسی میخونم 🌹🌹

دوستان ازتون خواهش میکنم برام خیلی دعا کنید دلم شکسته😭 ناراحتم حس میکنم دعام قبول نمیشه

میگین با زبانی که گناه نکردید دعا کنید ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید 😔💚 در حق برادرم دعا کنید خدا خودش کمکش کنه 😔 برای عاقبت بخیری همه دعا کنید توی این شب ها برای عاقبت بخیری من و خانواده ام دعا کنید و دعا کنید گره های زندگیم بازه شه به حق این شب های عزیز 💚😭

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کردم برات برام دعا کن حاجتم برآورده بشه وگرنه خودکشی میکنم اگه نشد تحمل ندارم🥺

از امام حسین بخاه ....درکت میکنم منم به خاطر عشقم سه بار تای پای مرگ رفتم الانم بهش رسیدم....از امام حسین میخام واست معجزه کنه دختر 💚

عزیزم ان شاءلله حاجت روا شید 

برای همه تک تک لایک کردم صلوات فرستادم ان شاءلله همتون حاجت روا شید منم حاجت روا شم به حق علی 💚😔

لطفا بزرگی در حقم میکنید برام دعا کنید و صلوات بفرستید💚 برای عاقبت بخیرم و باز شدن گره های زندگیم 💚
ان شاءالله همگی حاجت روا شید برای منم اگه خواستین دعا کنین،خواهرم بارداره لکه بینی داره ان شاءالله ...

اون خدایی که به وجودش آورده خودشم نگهش میداره عزیزم...اون بچه به دنیا میاد باور کن 

انشالله حاجت روا باشید 

برای یک جوونی که دو تا بچه داره و چند برابر کل دارایی شو از دست داده دعا کنید بهش برگرده 

برای شفای همه مریض ها 

برای سلامتی همه بچه ها 

برای شادی واقعی دل هموطن های عزیزم 

و برای همه اون زوج هایی که دلشون بچه میخواد جور بشه 

خدا کنه آمار طلاق کم  بشه اگر هم طلاقی هست  بچه ای توش نباشه

از امام حسین بخاه ....درکت میکنم منم به خاطر عشقم سه بار تای پای مرگ رفتم الانم بهش رسیدم....از امام ...

فداتشم گلی🥲♥️

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️