2777
2789

درست ۲ سال شد . 

ذکر ام یجیب المضطر اذا ... زمرمه ی هر روز و هر شبم بود

توی یه همچین شب هایی زار می زدم و التماس می کردم که ترو خدااااااااااا بابای مهربونمو دعا کنید...

بابای مهربونم ، محصور در انواع سیم ها و شلنگ تنفسی بیمارستانی ، بی رمق و بی امید زندگی، روی تخت بیمارستان بود و قلب من از دیدن چشمای ملتمسش آتیش می گرفت...

همون چشم هایی که از روزهای بعد، با چسب بستند چون دیگه امیدی به موندنت نبود!..

اما من اون شب ها باید دختر قوی ای می بودم که بتونم به شایستگی به بابا خدمت کنم..

ولی چه کنم بابا..

هرکاری کنم، اون شب هایی که تا خوده صبح دربند و اسیر اونهمه سیم و کابل پزشکی بودی و کلافه...

اون سحر که با شنیدن صدای اذان صبح ، بغضت ترکید و هق هق گریه هاتو شنیدم و دیدم...

همون موقع که بریده بریده آیه الکرسی رو میخوندی ولی نفست یاری نمی کرد....

من خورد شدم...

آروم نمی گیرم بابا

دلم خیلی تنگه برات

...

آخرش دو سال پیش توی یک همچین شبی، 

شب شهادت امیرالمومنین چشمای مهربونتو بستی ...

تو رفتی ولی من مردم...

⁦💚☁️⁩وسعت قلمرواش فراتر از آسمانها و زمین است🌏💙

بابای منم رفت.  درمان میکنم . لوله های تنفسی توی گلوی بالای من بود خدایا

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چه غم انگیز😔😔😔

خیلی ناراحت شدم خیلی

عزیزم خدا رحمتشون کنه روحشون شاد. انشالله که همنشین امیرالمومنین باشن

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

گریم گرفت عزیزم 

منم دلم گرفته ..خدا به دلت آرامش و صبر بده و پدرتون بیامرزه💔😢

هربار این درو محکم نبند نرو اروم ببند وحشی😠،اصلا نبند فقط بروووو✊ به جای همه ی اونایی ک میگن لایک نکن منو لایک کن اقاا لایک کن بیاد😂من لایک دوست😢

روح پدر بزرگوارت شاد عزیزم

با امیرالمومنین محشور بشه

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁