2777
2789
عنوان

پرندمو پیدا کردم.....اما

469 بازدید | 14 پست

من ی پرنده داشتم از بچگی با سرلاک بزرگش کردم خیلی چیزا بهش یاد دادم خیلی چیزا یاد گرفت . خیلی بامزه بود قایم موشک می کرد ، بازی همه کاری می کرد...

براش شوهر گرفتم و کلی بچه آورد مامانم مجبورمون کرد بفروشیمش ۶ ماه تمام شب و روز گریه می کنم ، آگهی های دیوار رو می بینم...

امروز دیدم دوباره بچه آورده صاحب جدیدش بچه ها شو گذاشته توی دیوار عکس آخرم اونو گذاشته گفته مادرشونه ، هر چقدر دارم بهش اصرار میکنم میگه نمی فروشم عضوی از خانوادس.‌.. خیلی داغونم.. برای من و حتی اون هم خیلی بیشتر از ی پرنده اس عکسشو میزارم شماهم عاشقش میشید خیلی بامزه بود😢

چیکار کنم + اسکرین

وطن ای هستی من..

یکی از بچه هاشو بخر مث همون بهش همه چی یاد بده و رسیدگی کن بهش دیگ‌اونو فراموشش کن کم بخاطر یه مرنده خودتو عذاب بده عروس بود؟

اسم دختر شیک و‌ تک و ب روز بهم پیشنهاد بدین ممنونم❤️۱۴ مرداد ۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بچه هاشو بخر مث همون بهش همه چی یاد بده و رسیدگی کن بهش دیگ‌اونو فراموشش کن کم بخاطر یه مرنده ...

بچه‌ هاش بزرگ شدن وابستگی به اونا ندارم فقط خودش

وطن ای هستی من..
منم داشتم مامانم مجبورم کرد بفروشمش هیچ خبری ازش نداشتم باز خوبه تو خبر داری حالش خوبه🥺

منم پرنده های زیادی داشتم ولی این خیلی باهوش بود دقیقا مثل ی آدم رفتار می کردم بازی کردناش از رنگ صورتی میترسید ولی عاشق سبز بود هیچ وقت فراموشش نمی کنم

وطن ای هستی من..
مرغ عشقه

منم دوتا مرغ عشق دارم پسرم خیلی دوستشون داره چند وقت پیش همسرم گفت بدیم به کسی خیلی سر و صدا دارن اما پسرم مخالفت کرد بهش گفتم اذیتش نکن اگه بدی به کسی تا همیشه دلش می مونه توش

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...