2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یکی از گناهام ترک کردم و از خدا خواستم کمکم کنه که دیگه تکرارش نکنم

خدایا شکرت😍خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم؛ بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم؛ بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛ بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم؛ بابت هر گره که به دستم کور شد و مقصر را تو دانستم؛ مرا ببخش .
کاش بتونم حداقل حداقل غیب و قضاوت ترک کنم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

غیبت بدتر از زناست

میگن اگه تو ابروی مومنی رو ببری از ولایت خدا خارج میشی حتی شیطان هم ولایت تورو قبول نمی کنه اینقدر غیبت بده 

ولی اینو نگفتم ک وحشت کنی فقط ازین ببعد هممون همت کنیم غیبت و ترک کنیم ❤

اره غیبت خیلی بزرگه اگر کامل بتونیم ترکش کنیم خیلی ازمشکلات تو رابطه هاهم حل میشه

کلا سعی کنیم زبون رو کنترل کنیم اینطوری غیبت و خیلی چیزای دیگه هم رها میشن فقط باید اراده کنیم

غیبت بدتر از زناست میگن اگه تو ابروی مومنی رو ببری از ولایت خدا خارج میشی حتی شیطان هم ولایت تورو ق ...

البته تهمت هم همین طوره ولی بدتر از تهمت زننده اونهایی هستن که تهمت زده شده به یه بنده خدا رو باور میکنن و طرف رو تمسخر میکنن برای گناه نکرده !! از اینها تو آدم های مسلمان و مثلا متشرع کم نیستن که وقتی یه حرفی راجع به کسی میشنون راحت طرف رو طعنه و کنایه میزنن و به دیگرانم یاد میدن کار زشتشون رو.