الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خودم یک دوره ای پر خوری عصبی داشتم. هی میخوردم که فکرم مشغول بشه. سرش 10 کیلو چاق شدم. ولی بعدش که مشکلاتم یکم کم تر شد و فکرم یکم باز تر شد خیلی بهتر شد نسبت به قبل. برای کم خوری هم بنظرم باید ریشه یابی بشه که دلیلش چیه. یا ازین قرص های اشتها آور
این پرخوری عصبی کلا موضوعش فرق داره اینطوریه که مثلا رژیمی بعد پرخوری میکنی بعدش میری بالا میاری می ...
اگر منظور شما اونی باشه که خیلی میخورن تا بالا بیارن باید بگم من تو اطراف یکی این جوری بود. آخرش زخم معده گرفت فکر کنم یا یه چیزی مربوط به معده بود. این پرخوری با اراده هست. بعضی وقتا پرخوری یه جوریه که انگار رو خودت خیلی کم کنترل داری مثل رفتار های من
اینا رو بهشون میگن اختلال خوردن و برای درمانش باید زیر نظر یه روانپزشک باشه اگه کسی دچارشون شده، آنورکسیا و بولیمیا با هم فرق دارن یکیش بی اشتهایی هست و یکی دیگه پرخوری عصبی