2777
2789

سلام من ماه دوم اقدام هستم دوره هام سی روزس این ماه سه روز دیر تر پریود شدم فقطم دوروز پریود بودم و خیلی خفیف بود حجمش و روز سوم سیکلم ک پاک بودم تا الان ک هفت روزه همش دارم ترشحات تخمکگذاری میبینم بنظرتون از اون موقع من تخمکگذاری دارم؟؟

مامانم میگه ما قدیمیا میگفتیم وقتی پریودی عقب یا جلو میشه و سبک میشه ینی رحم داره اماده میشه برای بارداری  قبول دارید شما؟ شما تجربتون چی بوده؟؟ 

نه فکرنکنم اینطوری بشه تابحال ن شنیدم ن دیدم

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من از همون ماهی که اقدام کردم پریودم بهم ریخت تا الان که دو سال شده 

منم ماه های اول میگفتم رحم داره آماده میشه 

توصیه میکنم اصلا به علایم توجه نکن 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اره میشه من سر پسرم روز پنجم سیکلم تخمک گذاری کردم..شاید برای شما لانه گذینی؟

اخه بی بی چکم استفاده کردم منفیه بعد من شنیدم لانه گزینی لکه من خونریزی بود ولی خفیف

پس منم تخمکگذاری داشتم؟؟

اینقدر زود؟؟

وای ممنونم خداروشکر اخه مدتی بود نمی دیدیم 

تا الان هنوزم دارم 

عزیزم من از همون ماهی که اقدام کردم پریودم بهم ریخت تا الان که دو سال شده  منم ماه های اول میگ ...

اوهوم باشه شما چ مشکلی داری ک هنوز باردار نشدی؟

انشاالله ب حرمت همین شب عزیز همه منتظرا ب حاجتشون برسن

من درست روز غسل، حامله شدم

اره منم صب غسل کردم ینی روز سوم قاعدگیم و از عصرش تا امروز ک پنج روزه ترشح تخمکگذاری دارم ولی امروز صب تا الان رو شک کردم گفتم شاید خروج منی باشه؟

ممکنه؟؟