2777
2789
عنوان

چرا نسل جدید این شکلی ان بچه ها؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3143 بازدید | 84 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باورم نمیشه ب ی نسل میگی چندش خوبه اونا هم بگن نسل ماها عقده این؟ یا ندید بدیدن؟ اونام احترام ...

والا شایدد ۲۰ درصدشون شخصیت داشته باشن بقیه هیچی نگم بهتره بی شخصیت ب تمام معتا

والا شایدد ۲۰ درصدشون شخصیت داشته باشن بقیه هیچی نگم بهتره بی شخصیت ب تمام معتا

ب خدا من با بچه های کم سنم صحبت میکنم انقدر بچه های گل و فهمیده ای هستن ک ادمو متعجب میکنن شاید مثل قدیم‌احترام ب بزرگ تر نزارن اونقدری ک باید ولی  من شخصا بی احترامی از  بیشترشون ندیدم

ب خدا من با بچه های کم سنم صحبت میکنم انقدر بچه های گل و فهمیده ای هستن ک ادمو متعجب میکنن شاید مثل ...

چی بگم خودمم موندم بخدا اخه مگه میشه ی انسان انقد بی حیا باشه

اخه چه جوری روشون شده بین اون همه جمعیت این کارو کنن دختره هم شلوارش پایین بود؟

ن فقط پسره 

ببین من بودم پسرم بود دوتا خانوم بودن ک زود پاشدن رفتن ی بچه دگ بود ک خانوادش اون طرفتر بودن من وحشت داشتم اون بچه هم ببینه چون سنش از بچه من بیشتر بود دگ نمیدونم چیشد بعدش

ن فقط پسره  ببین من بودم پسرم بود دوتا خانوم بودن ک زود پاشدن رفتن ی بچه دگ بود ک خانوادش ا ...

حال بهم زن تر از اون دختر پسرا تو پارک کسایی ان که ادعا روشنفکری میکننو میان میگن این رفتارا به ما ربطی نداره 

چی دارین میگین ؟؟تربیت بقیه وقتی ب من مربوط نیس ک باعث آزار من نشه .بچه من امروز صحنه بدی دید من نها ...

خو محیطش نامناسبه نبرینش ...تو خونه بمونه بهتره 

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)