2777
2789
عنوان

حالم بدع

95 بازدید | 19 پست

شده هیچکس نخوادت حتی پدر و مادرت باهات بد باشن همیشه تو رو مقصر بدونن حتی گریه هم کنی براشون مهم نباشی بخوای خودکشی کنی ولی نتونی بخای از خونه بزاری بری نتونی

دانلود کسی که درکم کنع نه قضاوت:)) 

خودکشی کنی که تازه اول عذابته 

خدا خیلی به حستب افرادی میرسه که نفس کشی کنن

سرچ کن تلوبین برنامه رندگی پس از زندگی امروز رو ببین آینده خودکشی رو تا بهتر بشماسی مفهوم خودکشی رو 

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودکشی کنی که تازه اول عذابته  خدا خیلی به حستب افرادی میرسه که نفس کشی کنن سرچ کن تلوبین برن ...

پشیمون شدم از خودکشی.. تو این دنیای بی عدالت و این زندگی ای که همیشه باهات بده.. تنها راهی که موفقت میکنه صبر و تلاشه.. ولی من دیگه بریدم.. دلم میخواد برم یه جایی که شبانه روزی باشه تنها باشم.. 

میدونم ولی کاش راه حلی داشت

بسپر به خدا عزیز دلم

امشب سعی کن شب قدر رو بیدار بمونی با ی شبکه 

تنهایی هم باس که راحت بتونی بدون خجالت گریه کنی 

اگه امکان رفتن جایی هم داری مسجدی جایی برو انقدر گریه بکت و با خدا حرف بزن تا مشکلت حل بشه 

حتما برات دعا میکنم امشب

تاپیک های قبلی که درباره دعوا هست مال خودم نیست مال ی کاربر دیگه است کاربری مو بهش قرض دادم
خودکشیم نمیتونم بکن میترسم نمیرم :)

امروز نزدیک بود ماشین بهم بزنه از به میلی متریم رد شد.. با خودم میگم کاش ماشینو ندیده بودم و میرفتم جلو بدونه اینکه خودم بخوام بمیرم میمردم راحت میشدم..