2777
2789
عنوان

عطر با پخش بوی بالاااا معرفی کنید

2239 بازدید | 32 پست

سلام

هرعطری که میخرم اصلا پخش بوی بالایی نداره ولی بقیه نمیدونم چطور اینقدر خوب عطرشون پخش میشه 😐😂💔 معرفی کنید لطفا هم خوش بو برای تابستون هم پخشش بالا باشه این مهمترینه ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی چی

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
خودت فکر میکنی پخش نمیشه منم همینجور بودم بعدش یکی دونفر پرسیدن چقدر عطرت خوبه گفتن پراکندگی داره شم ...

آخه خود منم بعد از یک ساعت دیگ نمیتونم تو خودم بوشون کنم 

عطرشون چطوره و چه قیمتن

تو گوگل بزن توضیحات کاملا داره ولی واقعا فوق العاده ست 

قیمتشم بستگی داره اورجینال باشه یا های کپی

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی