2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکیش ۱۲ بود بستری کردن یه روز بعد پایین آمد

یکیشون نیدونم چند بود از ترس بستری نبردم

تا۴۰ روزم زرد بود

کمکم خوب شد

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
ببر بیمارستان زیر دستگاه زود خوب میشه بهتر از درمان تو خونه هست ..راستی تا زردی داره شیر خودت نده&nb ...

بیمارستان بردم گفتن نیاز به بستری نیست ۱۲ بود زردیش الان کمتر شده دستگاه هم خودمون گرفتیم اما اصلا نموند چون چشماشو میبستیم میترسید گریه میوفتاد

شیر خشک بهش نساخته شیر خودمو میدم 

دخترمن ۵روزه بودبردیم‌ازمایش رو۸بود.قطره داد.دوروز فقط شکم‌من کارنکردشدرو۱۲.دکتر گفت چون شیرتومیدی تاثیرمستقیم داره روزردیش.

دوروزگفت تودستگاه بذاریم شدرو۷

ولی متاسفانه من‌چون یبوست خیلی بدی گرفتم‌باهیچی درست نمیشد تا۱ماه زردیش ادامه داشت.اخرقرص زردی بهش داد دکتر اونودادیم شدرو۵.دیگ‌ازاون ب بعدشکم‌منم بهترکارمیکرد خداروشکر اوکی شد ولی یه ماه خیلی زیادطول کشید

یکیش ۱۲ بود بستری کردن یه روز بعد پایین آمد یکیشون نیدونم چند بود از ترس بستری نبردم تا۴۰ روزم زرد ...

منم ۱۲ بود اما گفتن نیازی نیست بستری بشه حتی گفت دستگاهم نمیخواد اما الان کمتر شده اما هنوز هست نگرانم

بیمارستان بردم گفتن نیاز به بستری نیست ۱۲ بود زردیش الان کمتر شده دستگاه هم خودمون گرفتیم اما اصلا ن ...

۱۲مرز بود ..ولی ببین چند وقت گذشته ازش باز آزمایش بده اگه بالا رفته ببر بیمارستان ..

کلا میگن تا چهل روز بچه زردی داره ولی نباید بره از مرز بالا اون خطرناک

منم ۱۲ بود اما گفتن نیازی نیست بستری بشه حتی گفت دستگاهم نمیخواد اما الان کمتر شده اما هنوز هست نگرا ...

اگر کمتر شده نگران نباش رفته رو به پایین تر شدن

ولی شیر باید زیاد بخوره شکمش تند تند کار کنه تا زردی بیرون بره

شیر خشت و ترنجبین هم سرچ کن استفاده کن 

برا شکمش خوبه زردیو پایین میاره

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دخترمن ۵روزه بودبردیم‌ازمایش رو۸بود.قطره داد.دوروز فقط شکم‌من کارنکردشدرو۱۲.دکتر گفت چون شیرتومیدی ت ...

من حالا اینطوری نبودم اما شیرخشک نخورد بهش نساخت فقط شیر خودمو 

خودمم انقد سردی خوردم پا دردی شدم خواهر

۱۲مرز بود ..ولی ببین چند وقت گذشته ازش باز آزمایش بده اگه بالا رفته ببر بیمارستان .. کلا میگن تا چه ...

آزمایش دادم گفت پایین تر شده و کلی آز دیگ گرفتن دکتر گفت نگران نباش اما دیگه ۵۰ روزشه هنوز دست میذارم رو شکمش زرده اما خیلی بهتر شده 

گفتم ببینم کسی تجربه ای داره؟

من حالا اینطوری نبودم اما شیرخشک نخورد بهش نساخت فقط شیر خودمو  خودمم انقد سردی خوردم پا دردی ...

منم شیرخشک ندادم ک تا۱ماه طول کشید.بچه خواهرشوهرم زردیش رو۱۲بودچون شیرخشک میخوردخیلی سریع اومدپایین