سلام من چهار ماهه اقدامم نتیجه نگرفتم همه چیز خوب بوده جز سایز فولیکولم. میخوام از این دوره لتروزول بخورم اما نمیدونم آمپول اچ ام جی بزنم یانه میترسم از بارداری خارج رحم. و اینکه کسانی بودن بدون آمپول باردار شده باشن؟ یعنی فقط با لتروزول به تنهایی؟
دوستم با لتروزول باردار شده...پسرش دو سالشه در مورد hmg هم ربطی به خارج رحمی نداره. زمانی که ای یو ای داشتم..نظر دکترم این بود امپول بهتر جواب میده تا قرص
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یانی همه چی خوب بوده جز سایز فولیکول؟خوب برا بارداری همین سایز فولیکول مساله ی اصلیه دیگه.اره کسانی بودن فقط با لتروزول باردار شدن.بعدشم امپول اچ ام جی دلیل بر حاملگی خارج از رحم نیست
رَبِّ لا تَذَرْنی فَرْداً وَ أَنْتَخَیْرُ الْوارِثینَ به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منظورت hcg؟ که برای آزادسازی تخمک میزنن اره.اگه دارو استفاده کنی..امپول میدن که تخمک آزاد شه ..کیست نشه
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
زارس جون میخوام دیگه دخترم قبل اینکه چهار سالش بشه دومی بیاد دکترمم حرف شما زد الان شش ماهه چهار ماه اقدام دو ماه آخرم گفت فولیکولت کوچیکه نمیشی اقدام نکن
من به دکتر گفتم واسه آمپول نزدن ..گفت ربطی نداره و کیست نمیشه آمپول نزنی ...بعدم لتروزول رو با کلومیفن میده ..یکی ار ار کدوم ..چون گفت کلومیفن خالی بیشتر باعث سقط میشه .لتروزول باعث میشه دیواره رحم نازک نشه
به امید خدا به زودی میخوام مامان بشم ...خونه عاشقانه دونفرمون سه نفره بشه ...خانووم گلا واسمون دعا کنید