ناتاشا_کماندو مدیر استارتر عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 623 عنوان کنکوریا من رد دادم فک کنم😂😂😂 69 بازدید | 4 پست بخدا فیزیکم خیلی خوبه😂😂😂بابام میگفت یک متر مکعب چند لیتره؟میگفتم یک متر مکعب همون یه لیتره🤣🤣🤣🤣🤣قبلش سر کلاس میرحسینی بودم😂😂مغزم رد داده امروز | 21:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11594 ۱متر مکعب ۱۰۰ لیتره؟؟؟؟ میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ناتاشا_کماندو مدیر استارتر عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 623 ۱متر مکعب ۱۰۰ لیتره؟؟؟؟ نه ۱۰۰۰😂😭😭چقدم اصرار داشتم که داری اشتباه میگی
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 11594 نه ۱۰۰۰😂😭😭چقدم اصرار داشتم که داری اشتباه میگی منم منظورم ۱۰۰۰ بود الان نگاه کردم دیدم ۱۰۰ نوشتم بخدا منظورم ۱۰۰۰ بود 😭😂🤧بابا خودمم کنکوری ام میفهمم گاهی آدم قاطی میکنه میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
ناتاشا_کماندو مدیر استارتر عضویت: 1404/03/11 تعداد پست: 623 منم منظورم ۱۰۰۰ بود الان نگاه کردم دیدم ۱۰۰ نوشتم بخدا منظورم ۱۰۰۰ بود 😭😂🤧بابا خودمم کنکوری ام می ... 🤣🤣آبروم رفت تو جمع بودیم ضایع شدممم