2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم ، یه سری غذاها رو تو ماه رمضون نمیخورم اونایی که خمیری هستن مثل ماکارونی ، اب زیاد میخورم اب ولرم و گرم زیاد میخورم ، شربت خاکشیر میخورم ، آش پر از الو اینا و سوپ سبک میخورم

خلاصه میگذرونم ، تو به بدن خودت نگاه کن اگه خیلی به سختی میفتی 

عجب 
روزه برای شما حرومه. خدارو خوش نمیاد بعدا بدتر بشی که خدا نمیاد کمکت باید در به در بیمارستانا بشی&nb ...

اخه منع روزه برای افراد هموروئیدی و یبوستی ندیدم جای نوشته بشه..من هر سال هفته های اخر رمضان هموروئیدم شدیدار میشه تا یکی دوماه بعدش درگیرش میشم..

من دارم ، یه سری غذاها رو تو ماه رمضون نمیخورم اونایی که خمیری هستن مثل ماکارونی ، اب زیاد میخورم اب ...

منم همه اینا رو رعایت میکنم..ولی ب اواخر رمضان ک میرسع دیگه زورم بهش نمیرسه .هر سال اینمدلیم

اخه منع روزه برای افراد هموروئیدی و یبوستی ندیدم جای نوشته بشه..من هر سال هفته های اخر رمضان هموروئی ...

مگه حتما باید جایی بگن که شما آسیب تزنید به خودتون؟عقل و تفکر چی میگه پس؟ یه عمر قراره با این بدن زندگی کنید به خاطر یه ماه داغونش نکنید 

من عمل کردم عزیزم ولی نمی‌گیرم چون حتی ماها هم ک عمل کردیم ممکنه بگیریم باز

فرنگیس آروم باش سابقم 😎 که به علت ناآرامی و دریدگی دهان به فنا رفتم😕🌚 ولی بازم برگشتم🤪😌 این سری با خط عمو حسین شوهر عمم🔨😐 
اخه منع روزه برای افراد هموروئیدی و یبوستی ندیدم جای نوشته بشه..من هر سال هفته های اخر رمضان هموروئی ...

دقیقا ذکر نکرده ولی گفته خدا با ضرر دیدن،مخالفه

وقتی میدونی ضرره،خدا هم راضی نیس

من همورویید بواسیر مشکل گوارش درد معده افت قند و افت فشار دارم

هرسال حداکثر ۱۰روزشو میتونم بگیرم

امسال که فقط روز اول گرفتم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری