2777
2789
عنوان

بیاین براتون دعاکنم ❤️

213 بازدید | 55 پست

انشالا همتون حاجت روابشید یااسمتونو بگید یا ی نقطه بزارید یا لایک کنید که براتون دعا کنم و یه حمد بخونم شماهم برای من دعا کنید با دل های پاکتون و اگه خواستین یه سوره حمد بخونین ❤️🙏

مهدیه

باردار شم

مرسی

حاجت روا

یه روزی اونم بزودی میرم خونه مادرشوهرم با یه جعبه شیرینی میگم حاملم و ب زخم زبون های ۴ ساله پایان میدم ❤️‍🩹بیبی چکمثبت نصیب دوستدارنش🥺 خدا هیچ منتظریو با بیبی چک منفی امتحان نکنه 🤲🏻بلند بگو آمییییین ... برا حاجت روایی منتظران فرزند صلوات 🤩 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم    من کافی‌نت آنلاینم کار پاور و ورد و تحقیق و پروپوزال و ....درخدمتم       مرسی که تا آخر امضامو خوندی🧡

اسی عزیزم میشه بنیت بسلامتی باردار شدن من توی این ماه عزیز یک صلوات بفرستی؟  

لطفا اگه زحمتی نیست برام دعا کن خدا یه بچه سالم و اهل صالح و خوش‌ روزی و خوش پاقدم و جنسیتش همونی که همسرم میخواد نصیبمون بشه ان شاءالله

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمانه دعام کن حامله بشم دوساله منتظرم🥺...ممنونم از دعات خودتم حاجت روا

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا

صلوات می‌فرستم بجاش براتون 🌺🌹

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼

💛🌻

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

عزیزم دعا کن مشکلم حل بشه الهی که هم خیر این دنیا هم اون دنیاروببینی 💚حاجتروابشی عزیزم ممنونم

اسمم فاطمه 

یا اَبا عَبدِالله🖤🖤دل اگر نذر حسین است خریدن دارد🖤اشك اگر مال حسین است كه ریختن دارد🖤همه ی عالـم و آدم به فدایت ارباب🖤غم ارباب به دلها چه كشیدن دارد ...یا حسین 
اسی عزیزم میشه بنیت بسلامتی باردار شدن من توی این ماه عزیز یک صلوات بفرستی؟   لطفا اگه زحمتی ن ...

چشم عزیزم یه صلوات فرستادمو یه حمد خوندم انشالا به حق این شب عزیز خدا حاجت دلتو بده

چشم عزیزم یه صلوات فرستادمو یه حمد خوندم انشالا به حق این شب عزیز خدا حاجت دلتو بده

منم بنیتت صلوات فرستادم و ایه الکرسی و حمد خوندم 

حاجتروا ان شاالله عزیزدلم

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️